Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto w lolu - skradziono..

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mój kolega miesiąc temu kupił konto w lolu, wszystko ok, transakcja przez allegro (JEDNAK on kupywał jako "niezarejestrowany" na allegro (nowa opcja) ) i wczoraj gościu od którego kupił konto zmienił passy (pewnie napisal do supportu że mu je skradziono, podał dane itp..) czy może iść z tym na policje czy nie? Dodam że kolega zapłacił za nie 70 zł. I czy policja coś zrobi.

Dam lajki za szybkie odp.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

nie zrobi, bo :

1. konto warte za mało

2. sprzedawanie i kupowanie kont w lolu jest nielegalne więc co najwyżej siebie uwali.

Opublikowano

A kolega nie miał by przesrane za to że handluje kontem czy coś ?

Nie moge edytować bo wywala błąd 404 (jak jakiś mod zobaczy niech proszę do wyedytuje do posta wyżej :

Chodzi mi o to czy mój kolega jakby to zgłosił nie miałby przesrane za to że sprzedaje konto a tego nie wolno? I powiedźcie proszę.. czy warto z tym iść wgl czy pogodzić się ze stratą kasy? (kolega nie ma konta na tym forum - mówię za niego ;)).

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

no mówisz za niego, pewnie sam dałeś się ojebać...

czego oczekujesz, przecież już ci napisaliśmy, że nie warto iść i powinien się pogodzić

Opublikowano

Ja p******e, ogarnij! Nie ma co płakać o 70zł, dał się jak idiota ojebać i tyle. 1. Sprzedawanie kont w lolu jest nielegalne 2. Nie ten dział 3. Policja przyjmuje zgłoszenia bodajże od 200zł+(coś w ten desen) 4. Głupota kupować na allegro będąc niezarejestrowanym o.O Policja nic z tym nie zrobi... "Policja proszę przyjechać na allegro" -_-

Opublikowano

Zgłoście do riotu, że konto było kupowane itd. Może koleś przynajmniej na nie bana dostanie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Okej, dzięki za pomoc, kolega se odpuścił, można zamknąć.

Mozesz zglosic do suportu, ze sprzedales konto podajac wszystkie dane itp. ;) Koles dostanie perma tak wiec nie bedzie mogl korzystac z konta

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...