Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Takie Priv Servy Są Jeszcze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są jeszcze takie priv servy gdzie na początek w eq mamy tylko broń+0 i poty ? Nie dostajemy lvl na start nie ma fulla niepotrzebnych broni jest dobry drop kasy normalny is normalne hwangi a nie jakies nie wiadomo co typu csyt2 gdzie sa hwangi +0 albo złote hwangi zeby zaczarowanie przedmiotu nie bylo po 800k

Chodzi mi o coś na kształt dawnego mmyt2 ci co tam grali to wiedzą

Nie proszę o serwer tylko się pytam podanie nazwy serwera jest opcjonalne jednak mile widziane i nagradzane +

Bo ostatnio znajduje serwy gdzie dostaje sie 11lvl jakąś dziwną zbroję i nie jest to dla mnie zbyt fajne info pisac tu lub pw

Edit: Chodzi mi raczej o chiński,koreański serw ale polski też może być

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jesli chodzi ci o takie serwery, to polecam Ci AvalonMT2.

Polski Dedyk, gra duzo ludzi, male lagi ( prawie wcale), eq zdobyc jest nawet łatwo ale nie az za latwo :D.

Opublikowano

Polecam Ghwww serwer bardzo fajny u handlarzy rzeczy prawie takie jak na PL zaczarowanie po 100k. KD +6 50kk. Na poczatek dostajesz 7lvl i lipne eq ale pozniej troche trudniej stac sie pro polecam ten server mialem tam 92 lvl a potem eq oddalem ^^.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...