Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg

M@rtin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy opłaca się grac w metin2.sg czy metin2.us który lepszy więcej ludzi i mniejsze ceny wiem ze metin2.us do 30 poziom masz misje i połowę doświadczenia dają.Chce grac na którym więcej jest polaków ale mniej dzieci i mniejsze ceny przedmiotów

Opublikowano

Radzę ci zagrać na metin2.us ,mniej dzieci  xD

Gówno prawda, pozatym metin2.us już nie ma.

zapraszam na SG, polaków sporo cały czas eventy dużo sposobów zarobku, w 1-2 dni zarobisz na fms+9 na początku. Na start Dostajesz Expa, 2x Drop i inne na 7 dni. Skrzynki ucznia z ktorych co 10 lv dostajesz pd/rekawice. 20 lv wbijesz tu w 30 min .Wymagany exp na lv zmniejszony 3x względem PL-a. Pomoc na początek zawsze otrzymasz :). Pisz do mnie w grze nick: Maste    . Po Wbiciu większego lv zapraszamy do gildii Neverland

Tutaj masz jeszcze ss z teraz z m1:

Beztytulu_wrsweeh.jpg
Opublikowano

us wykupił gameforge i jest teraz pod linkiem metin2.co.uk, więc zdecydowanie polecam sg :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

us wykupił gameforge i jest teraz pod linkiem metin2.co.uk, więc zdecydowanie polecam sg :)

Nie prawda. Nie jest pod co.uk

Co.uk to angielski więc jak nie wiesz, to nie pitol. US był pod inną domeną gf, ale został tak czy siak zamknięty.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Graj na SG, gwarantuję że się wciągniesz i zostaniesz na dłużej. Mówię na swoim przykładzie, wbij, zobacz, znajdź Polaków lub jakąś gildię i spędzaj miło czas. ;)

5v19hx.png

Opublikowano

Czesc ja teakze mam pytanko moglby ktos pomoc na poczatku na sg (nie chodzi o itemy lub hajs) tylko o przekazanie wiedzy co jest najwazniejsze (po co brac jak mozna samemu zrobic) Wiec jesli bylby ktos tak mily to w grze mam nick Ansot Jinno (jakby co) :)

Opublikowano

Metin2.sg to syf, nic tam sie nie dzieje oprocz eventów, monotonna, ludzie tylko w niebieskich. Nie polecam, dla mnie to lipa serwer :) Ani global ani priv, cos pomiedzy xD

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Metin2.sg to syf, nic tam sie nie dzieje oprocz eventów, monotonna, ludzie tylko w niebieskich. Nie polecam, dla mnie to lipa serwer :) Ani global ani priv, cos pomiedzy xD

ani global ani priv...............................

(facepalm)

to tak jak by powiedzieć że x to szkoła ni publiczna ni prywatna :P

Opublikowano

Mam pytanie do ludzi którzy tam grają: Opłaca mi się tam grać jak odzwyczaiłem się od hardów? Przez ostatnie 3 lata gralem tylko privy, i do tego bardzo rzadko.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

ani global ani priv...............................

(facepalm)

to tak jak by powiedzieć że x to szkoła ni publiczna ni prywatna :P

Skoro jest 3 razy większy exp to nie jest global? 

Priv to też jest słaby bo lecą tak samo na IS jak na PL'u , bo jakoś nie widzie tutaj innych sposobów bonowania itemów oprócz kupowania zmianek z IS'u (tak wiem, można je wystawiać na sklepie) ale to zwiększa ilość kupionych zmianek, czyli hajs. Ale tak nikt o tym nie wspomina :( Czyli można powiedzieć ze jeszcze bardziej idą na hajs niż na PL'u :>

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Priv to też jest słaby bo lecą tak samo na IS jak na PL'u , bo jakoś nie widzie tutaj innych sposobów bonowania itemów oprócz kupowania zmianek z IS'u (tak wiem, można je wystawiać na sklepie) ale to zwiększa ilość kupionych zmianek, czyli hajs. Ale tak nikt o tym nie wspomina  :( Czyli można powiedzieć ze jeszcze bardziej idą na hajs niż na PL'u :>

pierdolisz i gówno wiesz, nie udzielaj się jak masz głupoty opowiadać. Zmianki/dodania dostajesz z questów niektórych, w miesiącu conajmniej raz przez 3 dni dropią blaski :). A z nich wiadomo bodzie, zmianki, dodania, 5 bony itd., dodatkowo szkaty z bossów na nowej mapie z których również lecą zmianki. Cena owej szkatki 400k ;). i wiele wiele innych dzięki którym nie musisz wydawac ani grosza na item shop. 
Opublikowano

Gówno prawda, pozatym metin2.us już nie ma.

zapraszam na SG, polaków sporo cały czas eventy dużo sposobów zarobku, w 1-2 dni zarobisz na fms+9 na początku. Na start Dostajesz Expa, 2x Drop i inne na 7 dni. Skrzynki ucznia z ktorych co 10 lv dostajesz pd/rekawice. 20 lv wbijesz tu w 30 min .Wymagany exp na lv zmniejszony 3x względem PL-a. Pomoc na początek zawsze otrzymasz :). Pisz do mnie w grze nick: Maste    . Po Wbiciu większego lv zapraszamy do gildii Neverland

Tutaj masz jeszcze ss z teraz z m1:

Beztytulu_wrsweeh.jpg

O prosze, i nawet ja się znalazłem na screenie :D (raiwis ^^).

Ale wracając do tematu, jak najbardziej polecam Metin2.sg, prawie co drugie dzień jest jakiś event, gra na prawdę bardzo mało dzieci, GM`i pomocni, i zyczliwi. Ksucie jest banowane na 1 dzień (można ksuć, tylko graczom z innego królestwa). Co do Polaczków, gra Nas od zatrzęsienia. Po wbiciu lvl polecam gildie Neverland, obecnie jest w niej 69 osób, oczywiście samych polaków :).

pierdolisz i gówno wiesz, nie udzielaj się jak masz głupoty opowiadać. Zmianki/dodania dostajesz z questów niektórych, w miesiącu conajmniej raz przez 3 dni dropią blaski :). A z nich wiadomo bodzie, zmianki, dodania, 5 bony itd., dodatkowo szkaty z bossów na nowej mapie z których również lecą zmianki. Cena owej szkatki 400k ;). i wiele wiele innych dzięki którym nie musisz wydawac ani grosza na item shop. 

Zgadzam sie z przedmówcą, z blasków dropią zmianki, dodania, 5bony, i bodzie (no i oczywiście gówna -.-"). Ale całe eq, i jak i postać można zrobić bez wydawania grosza na gre- o ile ma się łeb na karku :). Na święta był event. Mozna było wydropic skarpetki, a skarpetki zamienić na prezenty. Wielu znajomych z gildii, na jednym evencie zarobiło na całe eq 70 lvl ;).

Maste- co do jednego się nie zgodzę. Ze szkat na nowej mapie nie lecą zmianki ;). Przykładowa szkata Lemura (z nowej mapki, kosztuje 400k):

http://wiki.metin2.sg/index.php?title=Lemures_Box

Dodam jeszcze jedno. Na serwerze jest legalny handel kontami (za TP [są to SM na sg], lub gold [yang]). Przy każdej takiej transkacji, można poprosić GM`a o pomoc. Wtedy płaci mu się 10k TP. GM wówczas zmienia maila na kupowanym koncie, i podaje nam login i hasło. Na koniec pyta się, czy wszystko na koncie jest zgodnie z umową. :)

Opublikowano

Hm.. faktycznie ;). Musiałem przeoczyć. Ale to i tak, jedna na szkata na kilka ;). Nie pamiętam nazw reszty :P

Edit: Wczoraj kupilem po 10 szkat z każdego koloru. Wydalem około 60kk. Zrobiłem to w celu małego doświadczenie, jaka jest szansa na zarobek. Otóz sprawa jest następująca:

-1x master kompas.

Reszta to same śmieci, i kilka naszyjników, ogólnie jestem d... 40kk :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...