Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Jin93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, nie są zbyt ciekawe. Masz plusa za robotę, komuś sie na pewno przydadzą :)

Tobie może i się nie podobają innym mogą, jeżeli doceniasz pracę autora zostaw mu tego plusa a nie tylko o nim piszesz wnioskuję, że nabijałeś posta?:)

Ikonki są naprawdę fajne @Jin93 odwala naprawdę bardzo dobrą robotę z ikonami wystarczy napisać i po kilku godzinach ma się już coś czego oczekujesz! :)

Opublikowano

spodobały mi się dwie, skorzystam, bo nie ma sensu robić tego samego drugi raz. Plusik

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Jin jak możesz to wrzuć na inny hosting :) Dzięki i ikony są megaa + leci

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

iv.pl jest najgorszym hostingiem gdyż usuwają pliki po 15 dni. Zapraszam zapoznać się z strona imgur.com

Jak autor tematu odświeży linki edytuje post i wystawie ocenę ikon. 

Opublikowano

@maniek1k1
Nie jestem autorem lecz wstawię Ci screen'a:

705651422799746992255.jpeg

Jeżeli autor ma konto na iv.pl i je odwiedza co jakiś czas pliki nie zostają usunięte :)

Po co się bawić w jakiś imgur.com skoro mpcforum ma swój upload?

922981422799746992255.jpeg

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

nie wiem,może to tylko u mnie,ale jak wchodze w ten download to się pojawiają jakieś reklamy a link zmienia się na speedy.sh / legacy

Zmien/dodaj działający download ^^

Opublikowano

@up

kolega wyzej ma racje speed upadl i szczerze mi to wisi jest duzo tych uploaderow etc wiec mega pewnie teraz zdominuje albo cos innego.

@topic

a co do tematu to mogles dodac screena bo nie zawsze wszustkim chce przegladac a lepiej w screenie ;p ale masz like za paczke napewno komus sie przyda

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...