Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie reklamować forum?

cheaters24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zrobiłem sobie ostatnio forum i no z użytkownikami jest słabo 33 w ciągu 2 tygodni i tu pytanie gdzie można skutecznie zareklamować? Próbowałem na zapytaj.onet.pl ale tam jest słabo :/ Jakieś stronki z np. Zadaniami za punkty będą dobre na rozkręcenie?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

­Na pewno spamowanie reklamami "na chama" nie jest dobrym pomysłem, bo nie zaciągniesz tym ludzi, a wręcz zniechęcisz. 
Polecam dodać takie forum do google'i i reklamować się na specjalnych forach reklamowych.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Na pewno zrobisz dobrą reklame tu na forum ;) 

Ale pewnie bd chcieli Cie uciszyć tak jak robią to mi :D dając blokady na statusy ;)

2404014242050521310725.png

Opublikowano

­Na pewno spamowanie reklamami "na chama" nie jest dobrym pomysłem, bo nie zaciągniesz tym ludzi, a wręcz zniechęcisz. 

Polecam dodać takie forum do google'i i reklamować się na specjalnych forach reklamowych.

Dlatego szanuje inne fora i na chama nie reklamuje tak :D przecież nie będę na tym koncie ryzykował bana za długo już tu siedzę

Na pewno zrobisz dobrą reklame tu na forum ;)

Ale pewnie bd chcieli Cie uciszyć tak jak robią to mi :D dając blokady na statusy ;)

xD nawet nie myślałem o statusach

Nagraj coś dobrego o forum na YouTube, zleć reklamy na większych forach w specjalnie wyznaczonych do tego miejscach.

hmm dobry pomysł poszukam takich

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Pisz do youtuberów, pytaj na inncyh forach czy ci pomogą (nigdy na chama ).

Promuj na FB, zapraszaj znaomych, pytaj na różnych Fanpageach na fb czy cię nie wypromują. Jak chcesz to ja mogę cię udośtępnić na 2 sronkach 1200 like i 500 like  pisz pw :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Jeżeli chodzi o profesjonalizm to umieścił bym mały nadruk naklejka który kosztuje grosze na aucie samochodu. Tylna szyba auta czy bok drzwi, daje dużo, bardzo dużo. 

Opublikowano

Możesz zrobić na forum jakiś konkurs.

Konkurs polegałby na tym, że użytkownicy polecają forum nowym osobom, a ta osoba która zaprosi do ciebie najwięcej osób wygrywa jakąś nagrodę.

Oczywiście musiałbyś to jakoś ogarnąć, bo na pewno trafiłby się ktoś kto robi multi konta dla wygrania konkursu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dodaj wymianę banerami na forum i staraj się o wymianę z jakimiś serwerami cs, samp, mt2. Albo zrób jakąś krótką reklamę graficzną i wstawiaj wszędzie gdzie się da, jest od groma miejsc gdzie można się zareklamować. 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...