Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dotyczące Bugu Na Misje Polowania ;D

JaTuTylkoStoje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klikasz na zwoj odebranie nagrody jak wyswietli sie tekst i jest kontynuj ,po tym dostajesz np mnisią do EQ jak masz ten tekst przechodzisz przez portal np do m2 niby

Opublikowano

tak jak pisalem ,dostajesz np ile chcesz mnisich

klikasz na odebranie nagrody,przechodzisz przez portal albo relog i masz nagrode i zwój jest dalej i tak ciągle ,jak by n us dzialal to w 1 dzien 99 xDD.

Opublikowano

up czyli jak mam 22 misje na us to jak bende se chodzil przez portal to caly czas kase bende za misje se dostawał?

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

Działą to na PL? Jak jest z Expem? Są misje, gdzie dostaje się % expa :D

Czy na questa u biologa na np srebrną branze też działa? :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

LOL DZIEKI ZARAZ ODBUKAM I DAM EDITA CZY DZIALA )sry za capsa

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

juz PEWNIE tego nie ma ale co szkodzi probowac,kto znajdzie niech pisze gdzie dziala :>

Opublikowano

Andrzej, expa dostajesz tak samo jak yang i itemy. Bug działał na globalach ale juz nie ( chodził tylko na misje polowania), mi potrzebne to było na hard privy typu avalon czy cos

Opublikowano

No do dupa, że nie działa... A już myślałem, że znajde sposób na dodatkowy zarobek xD 50kk to trochę mało jak na mentala xD..

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

avalon hard >? <lol2> 87lvl stal+9 syr+9 all 6,7bon pro elo eq w ok.tydzien ........

chyba Febe.

Opublikowano

To Od Dawna Chyba od 1 Roku nie dziala ;/ na Globalach ale nie wiem czy na US dziala chyba nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...