Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inventory, Character hack

AdamS12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wgrałem bo jak wgrywam do System32

to nie dzziała

DLL wrzucasz do system32 inaczej Tobie nie zadziała jak nie wgrasz tam tych plików :)

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

i takie info dla all, za każdym razem jak wychodzicie z gry to musicie z powrotem pozamieniać pliki, a jak już wejdziecie to znowu trzeba podmienić

Opublikowano

i takie info dla all, za każdym razem jak wychodzicie z gry to musicie z powrotem pozamieniać pliki, a jak już wejdziecie to znowu trzeba podmienić

A mi i tak się wyłącza 

CluelessSnarlingGalago.gif

Opublikowano

A czy poradzicie coś na tego speeda? Nawet kiedy idę kucając to to jest szybciej niż gdybym biegał bez speeda. A chciałbym porozwalać all AAA na "Zniszczeniu".

Opublikowano

A czy poradzicie coś na tego speeda? Nawet kiedy idę kucając to to jest szybciej niż gdybym biegał bez speeda. A chciałbym porozwalać all AAA na "Zniszczeniu".

Może po prostu nie włączaj speed'a. Wiem, że jak wyskakuje ten error i klikniesz ''kontynuuj'' to postać biega powolniej, może ten sam problem tylko u ciebie jest taki, że przyśpiesza . 

Opublikowano

Może po prostu nie włączaj speed'a. Wiem, że jak wyskakuje ten error i klikniesz ''kontynuuj'' to postać biega powolniej, może ten sam problem tylko u ciebie jest taki, że przyśpiesza . 

ale właśnie problem jest taki, że speeda mam wyłączonego a i tak biegam super szybko itd.

Przypomniało mi się, że cały WT mi przyśpiesza. Jak gdy masz wybór pokojów i na dole jest ten pasek z info o rankingu, to on leci tak szybko, że przeczytać się nie da.

Opublikowano

ale właśnie problem jest taki, że speeda mam wyłączonego a i tak biegam super szybko itd.

Przypomniało mi się, że cały WT mi przyśpiesza. Jak gdy masz wybór pokojów i na dole jest ten pasek z info o rankingu, to on leci tak szybko, że przeczytać się nie da.

Widocznie cheat się buguje, wygląda to tak jakbyś miał włączonego speed hack'a. Może spróbuj go włączyć i ustawić na 0

Opublikowano

A czy wśród tych hacków jest bieganie na 4 łapach? Jeśli jest to jak się nazywa?

Wolf Dash lub Wolf special ability - nie jestem pewien.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...