Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowane konto PSC?

PMGPlayz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem. Chciałem przelać sobie pieniądze z konta PSC na Steam, ale przy próbie zalogowania mam taki komunikat: Ze względów bezpieczeństwa zostały zablokowane transakcje na Twoim koncie my paysafecard. Podnieś swój status na Unlimited, aby potwierdzić swoją tożsamość, a następnie skontaktuj się z naszym Centrum Serwisowym pod adresem [email protected]!

Miał ktoś kiedyś coś takiego? Jak to rozwiązać? Z góry dziękuję.

Opublikowano

Napisałem do nich na facebooku i dostałem taką wiadomość:

Witaj, Patryk. Ten komunikat oznacza, że strona wymaga konta jest nieograniczony. Musisz uaktualnić moją paysafecard konto, aby móc płacić na stronie internetowej. Z poważaniem, zespół paysafecard

Co to może oznaczać?

• 1 rok później...
Opublikowano

A czego tutaj nie rozumiecie? Po prostu steam wymaga żebyście mieli zweryfikowane konto skrill/PSC. Tj. Musicie przesłać skan dowodu osobistego paysafecardowi. 

Możecie płacić na innych stronach? 

Jesli nie chcecie weryfikować to mozecie wypłacić na konto bankowe i doładować przelewem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...