Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z grą. Nie tylko elsword

MaQuden

Pytanie

Opublikowano

Od dłuższego czasu mam problem z grami. Jeśli wezmę elsa w okno to jak chodzę 2 sec. i puszczę strzałke to idzie jeszcze 3 sec. lub dłużej. Nawet nie wiecie jak to denerwuje. W pełny oknie normalnie sie gra. Gdy gram w jaką kolwiek wersje GTA to NIE DA SIE GRAĆ. Ja ide chwilkę a koleś idzie jeszcze do 10 sec. Jak na takie dynamiczne gry to strasznie długo. Teraz też pisaniem mam problem, bo pisze a litery sie pojawiają bardzo wolno. Komputer ogólnie szybko działa. Nawet na pulpicie jak zaznacze ikonke i latam po nich strzałkami to z kilki sekundowym opóźnieniem :C To troszke nie takie forum, ale o nie znam zbytnio za wiele forum.

Licze że mi pomożecie :c 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna osoba miała ten sam problem na tym forum, lol. Hmm... może format?

Format powinien być ostateczną opcją.

Próbowałeś na innej klawiaturze? 

Przeniosę ten temat do komputerów, tam na pewno więcej osób Ci pomoże ;p

­

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Od dłuższego czasu mam problem z grami. Jeśli wezmę elsa w okno to jak chodzę 2 sec. i puszczę strzałke to idzie jeszcze 3 sec. lub dłużej. Nawet nie wiecie jak to denerwuje. W pełny oknie normalnie sie gra. Gdy gram w jaką kolwiek wersje GTA to NIE DA SIE GRAĆ. Ja ide chwilkę a koleś idzie jeszcze do 10 sec. Jak na takie dynamiczne gry to strasznie długo. Teraz też pisaniem mam problem, bo pisze a litery sie pojawiają bardzo wolno. Komputer ogólnie szybko działa. Nawet na pulpicie jak zaznacze ikonke i latam po nich strzałkami to z kilki sekundowym opóźnieniem :C To troszke nie takie forum, ale o nie znam zbytnio za wiele forum.

Licze że mi pomożecie :c 

Jedna osoba miała ten sam problem na tym forum, lol. Hmm... może format?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...