Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pompamt2 UDS:DangerousObject.Multi.Generic

damianos282

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj grałem sobie na pompie około godziny 12-13 bodajże dostałem loga z Klienta i Kaspersky Internet Security Zablokował mi wszelkie możliwości poruszania sie po PC, zaczął skanować mi komputer i wywaliło komunikat że plik Pompa.exe posiada Virusa który się zwie UDS:DangerousObject.Multi.Generic Sprawdziłem plik w KSN Kaspersky Security Network i Sie okazało że plik pojawił się wczoraj i jest Niezaufany gdyż posiada Virusa, Wczoraj było wszysko wporządku nic nie wyskakiwało, gdyż jak zacznę grać na Prywatnym Serverze Mt2 zawsze skanuje klienta. Jak widać Virus został wpuszczony do obiegu i podpięty do klienta pompy dzisiaj. Do czego zdolny jest ten Virus proszę poczytać sobie w google co to za syfiasty Virus. Na to że nie kłamię dołączam raporty skanowania KIS'a. Chciałem napisać o tym Virusie na forum pompy lecz nie działa Forum, byłem także na TS ale nikogo nie zastałem z Administracji, Nie chce nikogo niezniechęcać do gry na pompie ale Anti Virus to podstawa, bo bez tego można uszkodzić sobię sprzet nie odwołalnie lub paść ofiarą wykradania danych z komputera. SS'y:

102tkr9.jpg

2e1yn3m.jpg

Opublikowano

To nie jest żaden wirus. Jak można sobie uszkodzić komputer bez antywirusa? Nie posiadam żadnego od 5 lat i jakoś mi się nie uszkodził. x D Trzeba po prostu korzystać z komputera z mózgiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...