Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrasz na takim serwerze PvP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Mamy taki plan na serwer PvP, otóż byłaby mapa gdzies z borderem 1k, gracz tworzyłby sobie taki klan, ekipe, etc. do bójek.Do tego na całej mapie rozmieszczone będą skrzynki ze skarbami i questy.

Oczywiście jest więcej pomysłów, jednak nie chcę wszystkiego zdradzać.Będzie (wydaje mi się) ciekawie.

Możecie dawać pomysły na ten serwer, który będzie prawdopodobnie założony w wakacje tego roku.

Pamiętaj!

Pisząc do mnie, dodaj

@kuba1300000

na sam początek postu.

W przeciwnym wypadku raczej tego nie przeczytam!

Opublikowano

­Takich serwerów jest masa ...

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Po prostu normalne PVP, przy którym zbieramy itemki z skrzynek, jest już taki tryb, ale na mapie mniejszej niż 1k kratek, a 1k to będzie za dużo, już nie wspominam, że takich serwerów jest.. dużo

Opublikowano

pomysł na pewno nie jest oryginalny lepiej pomyśl nad zrobieniem jakieś serwa rpg na podstawie jakiejś gry np.przeglądarkowej

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

A ja miałem fajny server : )

może i 40 slotowy... może i prywatny... może i nie znany... jednak był to server PVP inny niż każdy : )

0 skrzynek.... 0 aren.... itp. co prawda to prawda... było to PVP... jednak na zasadzie walk... hmm... innych xD

nie opiszę... bo... wysilcie główki i wymyślcie coś własnego : )

w każdym razie każdy kto został zaproszony na server grał... codziennie i dużo...

a co do twojego pomysłu na server PVP.... to powiedz mi proszę...

gdzie tu coś nowego ?... kiedy jeszcze grałem w tę gre... takich serverów było od groma...

i nudziły się po kilku sekundach... no może minutach...

najdłużej ile grałem na takim serverze to chyba ledwo godzina...

Opublikowano

Ja Posiadałem Taki Serwer Ale Padł :/ Dla Mnie To Nie jest Coś nowego dużo jest takich serwów ale jak by był spoko to może bym i pograł

bez reklam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...