Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowanie konta Steam - PSC

PMGPlayz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem sobie PSC za 50 zł z zamiarem doładowania go do konta Steam. Były jakieś błędy, a że robiłem to pierwszy raz to robiłem jak kazali - założyłem konto na PSC, i przelałem tam te pieniądze. Kod wykorzystany, a ja mam 50 zł na koncie PSC. Gdy chcę jednak wykorzystać je na Steam, pokazuję mi się komunikat: Co mam zrobić aby móc przelać te pieniądze na Steam? Błagam o pomoc, próbowałem już chyba wszystkiego..Twoja transakcja paysafecard nie mogła zostać zrealizowana ze względów bezpieczeństwa. Masz jednak możliwość zapłacić za pośrednictwem konta my paysafecard ze statusem UNLIMITED. Jeżeli nie posiadasz jeszcze konta my paysafecard, zarejestruj się już teraz i podnieś swój status na UNLIMITED.

Przepraszam jeśli zły dział i proszę o przeniesienie w takim wypadku.

Opublikowano

Dalej to samo, ale nawet jak płaciłem od razu 10 to miałem hajs, bo pisało że kosz to 44 zł a ja miałem 50. Tak czy inaczej, nie pomogło.

Opublikowano

Jak teraz czytam, to mogą mieć jakieś prace konserwatorskie na psc i to może być problemem, poczekaj do jutra, a jak dalej będzie to samo, napisz do supportu ;)

Opublikowano

Dzięki, tak i też zrobię. Jeśli pomoże Ci ta informacja to podałem przyjacielowi dane do konta PSC aby on spróbował zapłacić ze swojego komputera - wtedy by mi po prostu dał to co chcę w CS GO ale u niego był dokładnie ten sam błąd. Dodatkowo infolinia też niedostępna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...