Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangsellery

edwardinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało osób udaje im się wyłapać co do tych yangów :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

mnie też kiedys

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

Wyłapali :/

Mnie się wydaje że ci co sprzedają yang donoszą do Gm kto kupił.

Oczywiście anonimowo żeby im nie zbanowali konta.

A poza tym jak już kupujecie to nigdy nie odbierajcie swoja główną postacią.

Opublikowano

ale wy jesteście dziwni... zróbcie sobie konto inne z nickiem "fds4gfd89gf7" kupcie Yang.. przelejcie i dla bezpieczeństwa skasujcie konto.. proste

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

moim zdaniem ciezko przylapac taka osobe i udowodnic ze ona kupowala yangi. Moze ktos z przyjaciol konczy gre i oddaje mi kase? Watpie czy dostane bana. Raczej nie. A na przyszlosc bede na drugim koncie kupowal yang. :P

jedcy.gif
Opublikowano

jebnijcie sobie postać 1 lv kupcie na nią yang i potem wpiepszcie je do waszej głównej postaci macie problemy..

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

no ja tez kupuje przez sklepik. A jaka jest inna opcja? ;p. I moim zdaniem nie da sie okreslic czy gracz kupowal yangi czy po prostu zbijal se range albo kolega konczy gre i oddaje kase ;P

jedcy.gif
Opublikowano

Mój kumpel dostał od kolegi ( nie kupował ! ) 10 kk i g zbanowali ze niby kupuje ! To jest żałosne...

Co lepsze nawet wysyłał gmowi zdjęcia z wesela bo był akurat na weselu i są zdjęcia z datą ze go wtedy w domu nie było ( podał koledze pasy i on przelał na 2 konto)

To gm napisał że date da sie przerobić i zdjęcia tak samo to im odpisał że "co miałem sobie kurwa dla jebanych 10 kk zroić potancówke w hacie z 100 osobami ! " i go zbanowali za kupowanie i za obrazę gm ; D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co ma historia transakcji allegro do kont w metinie -.- zastanów się co piszesz .. oni mogą zablokować tylko gracza na allegro ... a IP nie mogą podać danego konsumenta ponieważ jest to chyba niedozwolone .. jak GF nie daje sobie rady to już ich problem i nawet gdy wy kupujecie przez te sklepiki to i tak możecie dostać bana nawet po roku jak będziecie w wysokim top bo oni nie banuję ludzi którzy mimo zakupu tych yangów niczego nie osiągają ponieważ to jest taka ich "żyła złota" bo skoro kupił na allegro to z pewnością wydaje kasę w ISie.

GF zapisuje zapewne IP danego osobnika który kupuje a później sprawdza

A Typa który sprzedaje zapewne obserwują non stop patrząc komu przekazuje te Yangi

Opublikowano

Ja jakbym kupował to bym zrobił jak up powiedział Shopa i wystawił np. 1 potek za 40kk (załóżmy że tyle na allegro kupiłem). No i jak kupi ten koleś to idziemy szybko na swoja prawdziwą postać, robimy to samo. A jak GM przyłapie to co mówimy?:

-Z dropa mam kase OMG...

albo:

-Koleś miał range na - ja go zabiłem i mi jego zbroja dropła a później broń...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Ja bym zrobił postać 1 lvl i potem włożył sztabkami do dozorcy na tym charze :P

1328997611-U170772.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...