Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagralibyście na starym fb z działkami?

MrJohn1997

Co sądzicie o moim pomyśle?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzicie o moim pomyśle?

• Super pomysł!
    • Może wypalić ma duża szanse
    • Fajnie ale...(i tu piszcie co)
      0
    • Nie niema szans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno założyłem temat dotyczący właśnie takiego typu serwera, z tamtego pomysłu i z tego co mi pisali niektórzy postanowiłem złożyć całość i oto mój pomysł:

Na tym serwerze chciałbym stworzyć coś w stylu społeczności , czyli zaczynamy z niczym idziemy na mapę surowcową, wybieramy sobie prace i zaczynamy.Działki nie będą bardzo tanie,tak pomyślałem że 20x20 kosztowałaby 2000$, natomiast za 1 wykopany stone mamy 1$ w przypadku górnika itd cała reszta,dlatego na początek mamy dwa wyjścia na mapie surowcowej zrobić sobie kryjówkę która każdy może zniszczyć (oczywiście będzie blokada skrzyń) lub w mieście wynająć sobie pokój w hotelu lub kupić mieszkanie w mieście nie będzie ono jakieś super,natomiast będzie tańsze od działki na początku.Gdy już jednak kupimy sobie działkę (potem możemy większą) zdobędziemy dużo kasy ,będzie opcja kupienia sobie w mieście nie za małe pieniądze oczywiście wieżowca w którym właściciel będzie mógł mieszkać, zrobić sklep,hotel albo mieszkania(będzie opcja sprzedaży tych lokali).Również dla handlowców coś się znajdzie w galeri miejskiej lub na bazarze będzie opcja sprzedaży przedmiotów.Zarobione pieniądze można inwestować jak wcześniej wymieniłem w handel lub nieruchomości, ale zawsze można pobawić się w hazard u nas na serwerze.Co do spraw technicznych drop będzie z rud i ze stone(będzie dość mały poniżej 1% na pewno, to dla leniwych xD)Dodamy na pewno jeszcze parę pomysłów, chce stworzyć takie nowoczesne miasto napiszcie co sądzicie co dodać jeszcze co usunąć co zmienić i jeżeli macie ochotę oddajcie swój głos w ankiecie:)

Opublikowano

wow jednak istnieją tacy ludzie :D Dobry pomysł a najlepiej 0 dropu z kamienia!

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...