Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się obstawiać mecze z dwóch kont?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa konta na steamie z CS GO, jedne główne drugie w innych celach i mam pytanie czy warto obstawiać mecze z dwóch kont? Np. stawiam medium z jednego i z drugiego konta na mecz który ma 10% do 90%, wygrywa 10% jestem na plus bardzo dużo ale jak wygrywa 90% jestem lekko na minusie. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Hmmm, z mojego punktu widzenia wydaje się to opłacalne. Na jednych dajesz wysoko za all, a na drugim dajesz mało na tych co mają mało %. Jest to tylko moje zdanie, nie mam dwóch kont i tego nie praktykuje.

Opublikowano

A więc tak. Sam mam dwa konta. Myślałem o tym bardzo dużo i się opłaca ale bardzo mało.

Bardziej opłaca się szukanie dobrych osób które betują i się na nich podpierać i wygrywać 8/10 mieczy.

Jeśli wygra team który miał 90% i powiedzmy postawiłeś takie same skiny/wartość na 10% jak i na 90% to przegrasz Powiedzmy 1oleandre i wyciągniesz 1,1 oleandre. 0,1 oleander na plusie.

Jeśli jednak wygra team 10% to wygrywasz 7 oleander + 1 wyciągasz, a przegrywasz 1 oleandre. Czyli jesteś na plusie o 7 oleander.

Na dłuższą metę - c*****e

Na zabawę - spoko, ale trzeba mieć dużo skinów minimum 0,20$ żeby coś wygrywać.

Opublikowano

Z mojej perspektywy wygląda to tak. Jak jest np. 94% na 6% wygranej. To można obstawić na 94% tyle, żeby zwróciło się to co obstawiamy na 6%, a jak wygra 6% to masz x2-3 zysk.

709281438673720952746.png

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Z jednej strony tak a z drugiej nie

Zawsze możesz wygrać 2 x więcej albo przegrać 2 x więcej

Ale jak obstawiasz na % typu 95-5 to all na 95 i low na 5 ( żeby były równe value) Jak wygrasz z tymi 95% to sam zysk a jak z tamtymi 5% to stracisz to co miałeś ale i tak wychodzisz na 0

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Mając dwa konta teoretycznie masz 100% szanse na wygraną z pierwszego bądź drugiego konta.

Z drugiego punktu widzenia takie obstawianie wiąże się z kosztami.

No bo po kiego grzyba masz wydać 2x i odebrać tylko te 2/4 wygranej.

Moim zdaniem najlepiej jest zaryzykować i obstawić z głównego konta.

"Tracić a zyskać mniej niż tyle co straciłeś to nie sztuka" cytat @MosadGPX   ^_^  ^_^  ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...