Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer: Wycena przez informatyka [FOTO]

Linaxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie komputera, kolega informatyk zrobił mi kosztorys w swojej firmie, komputer w cenie 3.000zł

Tutaj mam zdjęcie z kosztorysu. Pytanie polega na tym czy faktycznie dobry to kolega i czy się opłaca.

k9bdk8w3ioj1.jpg

Opublikowano

daj mi telefon do typa to mu wygarne

..

to nie jest warte tych pieniędzy

nie dość, że ceny są starszne to jeszcze podzespoły chyba dobierał losowo ...

1378331621-U719057.png

Opublikowano

karta jest za słaba jak na tyle , juz byś sobie złożył r9 280x ;)

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

i tak nie kupie tańszego sprzętu w sklepie więc chyba cena jest też nie tak zła, bo ewentualnie mogę kupić części sam ale i tak w serwisie za złożenie komputera zapłacę więc na jedno wyjdzie.

Opublikowano

tu chodzi też o to, jak to jest dobrane do siebie

i taniej wyjdzie jak kupisz przez internet i dasz im do złożenia albo komuś innemu

i masz wtedy gwarancje na każdy podzespół osobno bez żadnych plomb czy coś jak to w gotowcach bywa 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

tu chodzi też o to, jak to jest dobrane do siebie

i taniej wyjdzie jak kupisz przez internet i dasz im do złożenia albo komuś innemu

i masz wtedy gwarancje na każdy podzespół osobno bez żadnych plomb czy coś jak to w gotowcach bywa

Rozumiem, dzięki za opinie, bardzo dużo to dla mnie znaczy, w szczególności od osoby która ma o tym pojęcie, tak więc jeszcze się zastanowię, i mam prośbę czy możesz mi zrobić mniej więcej w tej cenie kosztorys komputera który mógł bym poskładać do tej kwoty 3tys zł. Ogólnie znam tego kolegę dobrze bo jest sąsiadem, zaproponował mi że poskłada mi komputer w firmie gdzie pracuje więc ceny mogą zależeć od firmy tak mi się wydaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...