Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe info co do Giftów, czytajcie

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to riot zawsze cos spierdoli normalka jestem w tych 0,1 co dostało gift'a a miałem restrykcje na mainie gdzie nie miałem nic

dalej nei dostałem tak wiec czekamy.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

A teraz będzie płacz "o em dżi gupi rito gejms zabrał mi skina!!!!1111 ide grac w dote mimo, rze jestem bronz dziewieńc" #tak_będzie.

Ja mimo wielu banów w ciągu roku otrzymałem skórkę Dino Gnara oraz na smurfa też banowanego, mianowicie dostałem Sorakę Żniwiarke czy jakoś tak xD

Opublikowano

0,1%? Nie wierzę. Z tego, co widzę, to wiele osób z forum dostało, praktycznie wszędzie mówią, że dostali, a mieli bana. ;s

Właśnie wydaje mi się, że nie chcą podawać prawdziwej liczby. Wyciekła by wtedy niekompetencja. Z drugiej strony w przypadku Ligi 0.1% to i tak spora liczba.

Opublikowano

Dostałem 3 restrykcje za free a gifcik jest. Hah j*b*** rito sprawiedliwość zwycięża :D

To jest błąd ich systemu a nie sprawiedliwość albo łaska. Ci co dostali te gifty a nie powinni są na oku Riotu. Zobaczymy co z tym zrobią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...