Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić GTX 560

Deroez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się nad kupnem używanego GTX'a 560. Dlaczego używanego ? A no dlatego, że krucho z hajsem, a karta graficzna którą mam jest jednym słowem do wyj*bania. Nawet na sprzedaż się nie nadaje, ponieważ zamiast uszczęśliwić kupca bym go do grobu zapędził (AMD 5450).

Więc pytam wprost. Czy opłaca się kupić GTX 560 za 300 zł do gier takich jak gothic 4, czy assasin's creed 2/3, bo na tej karcie najmniejsza rozdziałka + low detale powodują, że gra się zacina. Nie chodzi mi o full detale, tylko chociażby o płynną rozdzielczość na full rozdziałce. Także opłaca się za 300 zł ? Cena nie jest zbyt podejrzana ? Pytam, bo na cenach nie znam się za bardzo.

P.S. Możliwe, że moja karta ma wymiary 16,5x5,5 cm ? xD

258241432985440392180.png

Opublikowano

Może podaj swój zasilacz żeby później nie było jak włozysz karte a za 2 dni spalona .. ?

Chodzi mi o marke oraz model 

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Logic 400W, ale zamówiony jedzie już kurierem Corsair VS450W :)

@EDIT: Chyba jednak kupię GTX'a bo więcej jest go na stanie, niż amd a niewiele różni się od gtx'a.

@EDITx2: Powiem jeszcze, że dokładny model karty, to Gainward GTX 560 Golden Sample OC.

258241432985440392180.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...