Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wracać to gry?

Snowenik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie , gralem w HSa od bety potem troche mniej i mam do was takie pytanie czy warto powrocic do tej gry? Czy trzeba miec te karty z Naxxramas itp itd. Czy jak mam slabsze karty od tych graczy co grali caly czas to czy jest sens?

Opublikowano

Witam mam pytanie , gralem w HSa od bety potem troche mniej i mam do was takie pytanie czy warto powrocic do tej gry? Czy trzeba miec te karty z Naxxramas itp itd. Czy jak mam slabsze karty od tych graczy co grali caly czas to czy jest sens?

Jedynie gry na arenie i zbieranie z nich golda+ kart...

Rankingowe to jedynie do 20 dla rewersu...

Czyli same areny cie czekają jak nic tam nie masz ;p

wLvS201.png
Opublikowano

Leeel... nie rozumiem.. jeżeli Cie ta gra nie interesuje to do niej nie wracaj... takie granie na przymus bo jest "MODNA" jest bez sensu.. jeżeli Ci sie podoba to i tak będziesz grał. Każdy zaczyna od zera nie tylko ty. Karty z naxxramas gra sie praktycznie w większości deków. A z aren wypadają teraz tylko pakiety z dodatku GvG. Jest wiele tanich deków z nowymi kartami więc uzbieranie tych kart nie powinno trwać miesiącami. Poza tym masz 3 darmowe pakiety GvG na start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...