Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działa l#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie działa. Kliknij w to outdated, powinien Ci się zupdate'ować. 2 opcją jest pobranie od hehema, który jest już zcrackowany i ma auto update ;)

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

faktycznie działa ale czy bezpieczny był patch?

Bezpieczny niby ale fala banów z dupy ostatnio była i narazie chyba nie ma wyjaśnienia dlaczego. Grasz na własną odpowiedzialność :)

Opublikowano

zawsze grasz na swoja odpowiedzialnosc widze ze jak zawsze doinformowany

jak jest outdated to sie w ogole nie zainjectuje bo sprawdza bodajże sumy kontrolne aby to określic:0.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

zawsze grasz na swoja odpowiedzialnosc widze ze jak zawsze doinformowany

jak jest outdated to sie w ogole nie zainjectuje bo sprawdza bodajże sumy kontrolne aby to określic:0.

dupa

musi odpalić customa lub gierke,i wtedy loader zlokalizuje lol.exe

Opublikowano

dupa

musi odpalić customa lub gierke,i wtedy loader zlokalizuje lol.exe

stary uzyj mozgu i pomysl ze napisalem jak jest outdated faktycznie ty deklu jak w patchu 4.21 moze byc outdated?

zwontpilem w to forum

Opublikowano

stary uzyj mozgu i pomysl ze napisalem jak jest outdated faktycznie ty deklu jak w patchu 4.21 moze byc outdated?

polsza gimnazjalna atakuje XDD

korzysta z paczki Hehehema, za każdym razem pisze OUTDATED gdy się pobierze nową,i trzeba zagrać gierke by było UPDATED<nie wiesz,nie szczekaj

Opublikowano

polsza gimnazjalna atakuje XDD

korzysta z paczki Hehehema, za każdym razem pisze OUTDATED gdy się pobierze nową,i trzeba zagrać gierke by było UPDATED<nie wiesz,nie szczekaj

gimbaza, wez mnie nie rozsmieszaj tylko bierz endomondo i zapierdalaj po polsce cebulko ;/

nie mam ochoty na wyzywanie sie bo bym cie zjadl i bana dostal heh

zauwazylem ze drugiej osobie mowisz ze gimbaza, kompleksy masz biedaku? gnoili cie teraz 1 zawoduwa tam popierdalasz golfem na mechaniku i kogz? xD beka z ciebie gosciu.

rn adixdd no stary widac ze +20, ze starym wymyslales?

@top

jak klikniesz w to outdated to ci powie co masz zrobic albo wlaczyc lola albo poda ci sume kontrolna.

@down

sluchajcie tego urzytkownika to wasze konta bendom bezpieczne.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Działa ale nie polecam grać bo bany lecą

gram od bardzo dawna na L# na wielu kontach i jeszcze na żadnym koncie nie mam bana. Winą banów mogą być exploidy bądź inne programy, których używacie/ używaliście ;) Jak dla mnie L# jest bezpieczny i można śmiało na nim grać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...