Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Koenigsegg Agera

michalubc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie do Was, a raczej prośbę. Mógłby ktoś ocenić Agere? Jak autko sobie radzi, czy polecacie, wady/zalety. Z góry dziękuję

PS. Nie chcę słyszeć że Pagani lub McLaren lepsze, doskonale zdaje sobie sprawę z tego, lecz stawiam na swoje umiejętności.

Wszystkie opinie mile widziane na temat Koenigsegga Agery.

Cieplutko pozdrawiam :)

Opublikowano

Wydaje mi się że sterowanie wyczuje, akurat prowadzę mistrzowsko auta nie boje się powiedzieć tego, właśnie chodziło mi o osiągi jak i o nitro, co do tego sterowania, kwestia praktyki, z M3 Evolution również miałem problem (jego przyklejenie było wręcz nie wygodne momentami) Tak samo jak obecnie z Carrera S miałem problem, lecz teraz tne po rekordy w NFSTimes. Czas na Agere, dziękuję za opinie @MararOn

Czekam na dalsze opinie

Opublikowano

Jest stabilny, ale jego prowadzenie trzeba wyczuć. 

Przecież Agera bardzo dobrze się prowadzi :P

-

Ja kupiłbym Zondę, która ma większą szansę na wygraną oraz jest tańsza (na stronie Worlda).

f

Opublikowano

@Azetek. Napisałem na dole że nie interesuje Mnie Pagani. Owszem, podzielam Twoją opinie że szansa na wygranie wzrasta wraz z kupnem Pagani lecz nie interesuje Mnie to auto, tak samo jak F1, co do ceny, to nie gra większej roli. Każda opinia mile widziana, ciesze się że każdy ma swoje zdanie i się wypowiada.

Czekam na dalsze opinie

// A może jest ktoś kto posiada to autko w garażu, również i taką osobe chętnie wysłucham.

Pozdrawiam

Opublikowano

Możesz podmienić dowolne auto na Agerę i sprawdzić jak Ci się nią będzie jeździło. Jeśli będziesz używał tego cheata z głową, jest mała szansa na bana:

http://www.mpcforum.pl/topic/1240954-tachkamenyalka-v63/

­

Dzięki ziomek! Potestuje to co chciałbym kupić wkońcu.. Szukałem już jakiegoś priva, ale nic ;d

ARIONE-MINI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...