Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana karty graficznej, procesora, płyty.

091

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Siemano, stary temat dawno odszedł w niepamięć, potrzebuje do 800 zł podrasować komputer, aktualnie posiadam:

Karta graficzna : geforce gtx 550 ti

procek: amd phenom II x4 840 3.20 GHz

płyta: gigabyte ga-ma78lmt-s2

Nie wiem co najlepiej wymienić, jedną rzecz, 2, może wszystko? 

Budżet to 800 zł, najlepiej żeby przy propozycjach ktoś podał dodatkowo jakiś link do zakupu tych rzeczy. // mogą być używane byleby jakieś zaufane aukcje.

@Edit

zasilacza specjalnie nie podaję, jest on do wymiany ale nie wlicza się w budżet - także można go pominąć, kupię taki - http://www.morele.net/zasilacz-corsair-vs-series-450w-80plus-120mm-fan-cp-9020096-eu-649091/

Bywalec
Opublikowano

jak mozesz dolozyc to mozna z nowek isc w haswella (i5 4460 + msi h81m), ale musisz dolozyc ze 150zł.

950 zł to za dużo, chciałbym zmieścić wszystko do 800 zł z groszami.

Uczeń
Opublikowano

to nic innego nie zrobisz.
w amd sie nie oplaca isc, a karty do tego co masz sie lepszej nie oplaca dawac.

Opublikowano

A używane rzeczy wchodzą w gre ?

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

to nic innego nie zrobisz.

w amd sie nie oplaca isc, a karty do tego co masz sie lepszej nie oplaca dawac.

Jak to nie ? Poziom 7850 spokojnie można włożyć.

Sprzedaj to, co masz i wtedy można myśleć o wymianie. Ja bym proponował i5 2400 + MOBO H61 + 270.

Bywalec
Opublikowano

A używane rzeczy wchodzą w gre ?

Siemano, stary temat dawno odszedł w niepamięć, potrzebuje do 800 zł podrasować komputer, aktualnie posiadam:

Budżet to 800 zł, najlepiej żeby przy propozycjach ktoś podał dodatkowo jakiś link do zakupu tych rzeczy. // mogą być używane byleby jakieś zaufane aukcje.

@Edit

zasilacza specjalnie nie podaję, jest on do wymiany ale nie wlicza się w budżet - także można go pominąć, kupię taki - http://www.morele.net/zasilacz-corsair-vs-series-450w-80plus-120mm-fan-cp-9020096-eu-649091/

@Sweet Jesus

Sprzedanie tego co posiadam nie wchodzi w grę - za stare do jakiegokolwiek użytku.

Opublikowano

@Sweet Jesus

Sprzedanie tego co posiadam nie wchodzi w grę - za stare do jakiegokolwiek użytku.

Jak bym miał kasę, to chętnie bym przygarnął : )

W porządku sprzęt, nawet w grach jakoś daje radę. Spokojnie kilka stówek za to wyciągniesz.

Bywalec
Opublikowano

@Edit

Bywalec
Opublikowano

@Edit

Opublikowano

skoro nie chcesz sprzedawac teraz to kup cos pokroju hd 7870/r9 270 ktore juz mozna latwo uzywane dostac w cenie 500zl

jak chcesz taniej to hd 6970/7850

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...