Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go porady

patryQ98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jestem nowy na forum jak i zarowno w cs go. W cs 16 gralem moze z 5 razy w zyciu i jkos specialnie mni nie zafascynowal ale za to cs go to co innego.Kupilem cs go na steam i calkiem mi sie spodobal.Jestem raczej taki troche NEOGEAR i prosilbym kogos zaawansowanego o pomoc gdyz nie rozumiem paru rzeczy :

1.Czy jak bron dojdzie do najgorszego stanu to czy pozostanie na takim stanie czy sie zepsuje i juz nie bede jej mial ?

2.Czy moze dropnac po meczu np awp/ak redline nie mowie ze te najlepsze ale np awp sneak camo gdzie na steam chodzi po 0.25 euro ? czy zawsze tylko jakies gowna po 0.05 E ?

3.Jak to jest z tymi rangami ? po wygraniu 10 meczy dostane silver 1 po kolejnych 10 silver 2 itd ?

4.Jak zdobyc zetony ? nie chodzi mi o operacje tylko o np zloty medal za obsluge uzbrojenia ? bo ja mam tylko jakies 2 brazowe. Czy obsluga uzbrojenia to chodzi o kupywanie ?

5.Wlasnie co do tych operacji to kupujac np jakas operacje slyszalem tylko o phoenix breakout i vanguard ( czy sa jeszcze jakies ? ) ktora najbardziej oplaca sie kupic ? jak kupie przepustke do operacji to nie dostane odrazu zetonu operacji - musze cos zrobic ? o co chodzi z tymi misjami - jak w call of duty np sciagnij snipera czy co wgl  jakie misje nie rozumiem ? Czy na operacji sie zyskuje stracone pieniadze ? bo kolega mowi ze na vanguard zarabia sie do 200 zl ?

Sory ze tak duzo najebalem tego xD ale jak ktos cos wie to prosilby m o podzielenie sie informacją np

nr.1. ODP

Z gory wielkie dzieki :)

Opublikowano

Witam.Jestem nowy na forum jak i zarowno w cs go. W cs 16 gralem moze z 5 razy w zyciu i jkos specialnie mni nie zafascynowal ale za to cs go to co innego.Kupilem cs go na steam i calkiem mi sie spodobal.Jestem raczej taki troche NEOGEAR i prosilbym kogos zaawansowanego o pomoc gdyz nie rozumiem paru rzeczy :

1.Czy jak bron dojdzie do najgorszego stanu to czy pozostanie na takim stanie czy sie zepsuje i juz nie bede jej mial ?

2.Czy moze dropnac po meczu np awp/ak redline nie mowie ze te najlepsze ale np awp sneak camo gdzie na steam chodzi po 0.25 euro ? czy zawsze tylko jakies gowna po 0.05 E ?

3.Jak to jest z tymi rangami ? po wygraniu 10 meczy dostane silver 1 po kolejnych 10 silver 2 itd ?

4.Jak zdobyc zetony ? nie chodzi mi o operacje tylko o np zloty medal za obsluge uzbrojenia ? bo ja mam tylko jakies 2 brazowe. Czy obsluga uzbrojenia to chodzi o kupywanie ?

5.Wlasnie co do tych operacji to kupujac np jakas operacje slyszalem tylko o phoenix breakout i vanguard ( czy sa jeszcze jakies ? ) ktora najbardziej oplaca sie kupic ? jak kupie przepustke do operacji to nie dostane odrazu zetonu operacji - musze cos zrobic ? o co chodzi z tymi misjami - jak w call of duty np sciagnij snipera czy co wgl  jakie misje nie rozumiem ? Czy na operacji sie zyskuje stracone pieniadze ? bo kolega mowi ze na vanguard zarabia sie do 200 zl ?

Sory ze tak duzo najebalem tego xD ale jak ktos cos wie to prosilby m o podzielenie sie informacją np

nr.1. ODP

Z gory wielkie dzieki :)

1. Nie, broń się nie niszczy. Po prostu jak ma gorszy stan to gorzej wygląda, ale nic się z nią nie dzieje.

2. Mogą dropnąć skiny z danej mapy, kolekcji chyba.

3. Przez pierwsze 10 meczy nie masz rangi, a później awansujesz, lecz nie co 10 meczy. Po prostu w zależności od tego jak grasz i ile wygrywasz.

5. Jest tylko jedna operacja teraz. Vanguard. 200zł? To chyba jak Ci dropnie jakiś drogi skin, ale szanse małe.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Operacje trwają określony czas i jest tylko jedna operacja naraz. Kiedyś był inne, dlatego ludzie mają żetony.

Opublikowano

jak to tylko vanguard ? inni maja zetony brakout i pheonix

PS dzieki za szybka ODP

Ale to operacje, które wygasły. Jak kupisz do dostaniesz tylko Żeton. A jak kupisz Vanguard to dostaniesz Żeton i będziesz mógł robić misje.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

no wlasnie o coc hodzi z tymi misjami ?

PS ranking broni consumer industral mil spec reischter classifield covert jak to jest na angielski i ktore sa najlepsze ?

czy sa 2 rodzaje stattraku ? i co to jest pamiatka do broni ?

Opublikowano

PS ranking broni consumer industral mil spec reischter classifield covert jak to jest na angielski i ktore sa najlepsze ?

Jak będzeisz je wypełnaił to dostaniesz odznakę i nagrody (skrynki skiny itp) Jest 1 statrak, skin pamiątkowy upamiętnia jakieś spotkanie, mecz na profesjonalnej scenie ;)

Opublikowano

A jeśli chodzi o to consumer industral, mil spec itd. to są to rodzaje rzadkości skinów. Nim rzadsze tym droższe.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

a na czym polegaja te misje ?

NP. Zabij 20 na trybie demolka

Wygraj 2 mecze turniejowe na inferno

Zabij 10 na wyścigu zbrojeń itd

wgl ten dział to dział dla poradników a nie pytań 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

ee to lajt z tymi questami a jak zdobyc te zetony w pytaiu 4 ?

ps co to jest faceit ?

1.Zdobywając osiągnięcia .

2.Liga gdzie możesz założyć konto i grać z graczami / mecze o faceitowskie punkty np. 30k pkt = awp asiimov.

Ale na faceit idź rangą DMG+

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...