Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Za 4040 RP

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam na koncie sumke 4040 RP.Na pewno kupuje snow day malzahar, i tu prosze was o pomoc w wybraniu reszty skinow.Jestem zainteresowany:

Xerath spalonej ziemi

Project Yasuo

Full noon yasuo

Co sadzicie o tych skinach?Warto tego xeratha, jest ladny ;D?I co lepsze, full noon yasuo czy project?

Czekam na wasze propozycje dotyczace innych ladnych skinow, jutro wracam na chate okolo godziny siedemnastej,wiec jest duzo czasu ;D

Akurat xerathem i yasuem gram b.czesto, dlatego skiny do nich mnie tak interesuja

Opublikowano

Xerath Spalonej Ziemi ­- jego splash nie należy do najlepszych, jednak animacje są genialne.

PROJECT Yasuo - ładny splash, animacje przepiękne, fajny powrót do bazy.

Opublikowano

Prodżekt jasło już kupiłem, snow day malazhar się spóźniłem :/

Interesuje mnie jeszcze ten kserat, i co byście ewentualnie polecali do darka/jaxa?

Opublikowano

­Jaximus, Leśny Król Darius. Szkoda wydawać RP na kaszykarza, gdyż moim zdaniem średnio wygląda, a te "piłki" zamist kropel krwi są nie na miejscu. ;)

Opublikowano

Dzięki, jutro chyba kupię sobię do darka, nad jaxem się zastanowię

Co sądzicie o tym xeracie spalonej ziemi?Przed reworkiem pamiętam że miał fajną animację q, natomiast po reworku tak średnio..... Chciałbym poznać wasze zdanie :D

Opublikowano

Ja bym czekał na nowy skin do jinx <3

A tak to High Noon Yasuo mam oba skiny ale ten podoba mi się najbardziej :3

Tak to mogę ci polecić:

Króliczek Bojowy Riven

Skin do rengara (oba fajne :P)

Burzowy zed

76561198342061369.png

Opublikowano

Kup sobie High Noon Yasuo , najlepszy skin do Yasuo. Dobry klimacik do skina heh :O .

A jakby Ci zostalo hajsu kup sobie skin do Udyra za 3k + RP i ciesz sie zazdroscia innych graczy :)

Ale tak naprawde pokupuj do postaci ,ktorymi najczesciej grasz :D .

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Do Dariusa mam Lord Darius i Mistrz Wsadów Darius. I jak najbardziej polecam Mistrza wsadów. Jak kogoś zabijesz z ulti piszesz Dunk czyli wsad i zawsze się śmieją :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...