Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekty Gimnazjalne!

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi nauczycielka mówiła że niby jak się go nie zrobi w 2 klasie to powtarza się 2 klasę, nie wiem czy to prawda.

Aktualnie też robię ten projekt, ale temat mam łatwy: "Jakbyś przedstawił swoje miasto komuś kto przyjechał z zza granicy?"

Ja piszę stronę, informacje daje mi reszta grupy + robią jeszcze jakąś tam broszurę.

Opublikowano

Ale mieliście c*****o. My w 2 gim robiliśmy właśnie wtedy by w 3 gim nie zawracać głowy egzaminami i projektami. Dyrektor mówi nam że mamy znaleść grupę 3do 5 osób, wybrać nauczyciela i wybrać temat(może być temat wybrany przez niego). Tyle. Potem zaprezentować przed gimbazą(u nas jeat mała szkoła) i dyrektor wam zaliczy.

Opublikowano

Ale mieliście c*****o. My w 2 gim robiliśmy właśnie wtedy by w 3 gim nie zawracać głowy egzaminami i projektami. Dyrektor mówi nam że mamy znaleść grupę 3do 5 osób, wybrać nauczyciela i wybrać temat(może być temat wybrany przez niego). Tyle. Potem zaprezentować przed gimbazą(u nas jeat mała szkoła) i dyrektor wam zaliczy.

No no ciekawe co robiliscie, pewnie kazdemu kosa pod zebro i sami sobie zaliczyliscie.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Co to za problem... My z dwoma kumplami wzięliśmy kamerkę poszliśmy do sekretariatu nagraliśmy jak się z nią witamy i pytamy o to co było w temacie projektu ona odpowiedziała... Dodaliśmy napisy wstępne, końcowe... cała filozofia. Też się nam nie chciało.

Nie wiem jak jest teraz, bo my robiliśmy ten projekt 3 lata temu :D

Opublikowano

Jestem w 3.gim,rób lepiej go teraz,ja obecnie mam tyle nauki że szkoda gadać i jeszcze jakbym miał robić projekt to no....też nie miałem super tematu ale z kolegami się uwineliśmy i w niecałe 4.godz wszystko zrobiliśmy więc u ciebie to już nie tyle co lenistwo ale czas,masz 3 tygodnie,osobiście na twoim miejscu od razu bym robił.....

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Spokojnie mozesz w trzeciej robic, tylko w drugiej ocene z zachowania zmienisza.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...