Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekty Gimnazjalne!

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że za 3 tygodnie mam projekty gimnazjalne (chyba każdy wie o co chodzi). Ale jako że ja jestem leń to z kolegą nic nie mamy zrobiony. Jest jakaś możliwość zrobienia ich w przyszłym roku (3gim?) Jakie wiążą się z tym konsekwencje?

Opublikowano

­Możesz zrobić w następnym roku, ale po co przeciągać? Nie lepiej mieć to gówno za sobą? :P

Opublikowano

­Możesz zrobić w następnym roku, ale po co przeciągać? Nie lepiej mieć to gówno za sobą? :P

W sumie, masz racje tylko nie wiem czy się wyrobie. I do tego mam chu** temat.

A wiążą się z tym jakieś konsekwencje?

Opublikowano

W trzeciej masz egzaminy to tym bardziej Ci się nie będzie chciało tego robić więc lepiej weźcie się teraz za robotę.

A co do tematu to u mnie w szkole dwóch chłopaków robiło w trzeciej klasie ale u cb możebyć inaczej

Opublikowano

Raczej nie, jeśli zrobisz w 3 gim. Ja pamiętam, że robiłem w drugiej, ale była też koleżanka co robiła w trzeciej. 

­

Opublikowano

Po prostu jak to zrobisz to na świadectwie ukończenia gimnazjum masz napisane że zrobiłeś prezentacje na taki i taki temat, jak nie zrobisz to zgaduje ze jest napisane że nic nie zrobiłeś xD

Możliwe że przy przyjmowaniu cie do liceum/technikum ma to patrzą ale wątpię, a nawet jeśli to nie ma to dużego znaczenia

Opublikowano

A jak by przyszło do tego, że nie zrobię. To będę musiał gdzieś to zgłosić?

Mój temat:

"Społecznik ? Polityk ? A może artysta ? Kogo wybrać na patrona szkoły. Wskaż katalog właściwych cech, które byłyby inspirujące dla młodzieży i przeanalizuj już zatwierdzone kandydatury."

I jak to kurw** mam zrobić..

Opublikowano

Nie ma żadnych konsekwencji, lecz lepiej zrobić w drugiej klasie. ;-)

Mój temat:

"Społecznik ? Polityk ? A może artysta ? Kogo wybrać na patrona szkoły. Wskaż katalog właściwych cech, które byłyby inspirujące dla młodzieży i przeanalizuj już zatwierdzone kandydatury."

Faktycznie, temat nieciekawy :p

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Mój temat:

W cos Ty się czlowieku wpakował ? xD

U mnie to ja sam sobie wymyśliłem temat nauczyciel tylko musiał zaakceptować.

Podpytaj nauczycielki na pewno ci pomoże, w końcu od tego są

Opublikowano

Przepraszzam za offtop ale co to są te projekty? Jak jeszcze chodziłem do Gim to nic takiego nie było ;o

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

U nas w szkole jest tak, ze jak nie zrobisz tego projektu to nie dostajesz swiadectwa. Nie wiem jak jest u Ciebie. Pozdrawiam.

Tak, ale w 3gim można jeszcze go zrobić?

Opublikowano

Możesz zrobić w 3 gim sam go robię bo mnie jakby chamsko wy***ali w 2 klasie 

A co najlepsze wystarczy że jestem pomagam rozkładać jakieś pierdółki na kiermasz i posprzątać po tym raz przed świętami i jescze ostatni raz na wielkanoc

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Niby można, ale czy nie lepiej zrobić z osobami znajomymi niż za rok robić ten projekt z ludźmi z innych klas? Będziesz dodatkowo musiał latać do nich, żeby się dowiedzieć kiedy coś robicie itp.

Opublikowano

Ja w drugiej też miałem zrobić, ale po prostu to olałem i nie zrobiłem. W trzeciej też mi się nie chciało, ale dyrektorka przyszła na lekcję i mówiła, że mam to zrobić, bo to obowiązkowe... Także jestem w 3 gimbazie i muszę to zrobić. W drugiej nie musisz tego robić. Jedyne konsekwencje będą wtedy jak w trzeciej nie zrobisz, bo wlepi ci -20 pkt z zachowania i jedynke z danego przedmiotu..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ciężko zrobić prezentacje na 15slajdów i ją zaprezentować - przeczytać etc?

Lepiej potem mieć problem i latać za szkołą? xD

To nie są prezentacje. Bynajmniej np. nie u mnie. Przeważnie były stoiska czyli pisanie scenariusza, przygotowanie stoiska, takiej ''mini sceny'' - do tego każdy wypracowanie o patronie szkoły. Ogólnie zapierdziel był z tym projektem, polecam iść w drugiej klasie, bo w trzeciej masz egzaminy. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Można w trzeciej, ja nie zrobiłem i nie miałem w związku z tym żadnych problemów, jak znajdę świadectwo to dam Ci znać, czy jest jakaś adnotacja na ten temat ;)

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...