Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin szuka dodatkowej reklamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Poszukujemy dodatkowej pomocy w postaci reklamy na YouTube.
Najlepiej żeby pomogły nam osoby które mają powyżej 5 tysięcy subskrypcji.
Warunki współpracy ustalimy osobiście.

Pozdrawiam !

f.png

Opublikowano

Witaj,

powiem Ci szczerze, że przysłowiowe "5 minut" iMetina już jakiś czasu temu się skończyło. Osobiście przyznam, że dopóki nie podmieniono tych tekstur zbroi i broni, serwer był naprawdę świetny, a świadczyła o tym liczba graczy. Ah... Miło powspominać te niezwykłe czasy. Myślę, że ten projekt ma szansę na sukces, ale już nie w tej odsłonie (s1).

Mimo to, podziwiam Cię za chęci i zaangażowanie oraz efekty. Cały czas dostrzegam, jako osoba neutralna, owoc Twoich starań. Jednym słowem, porządny z Ciebie właściciel, gdyż na serwerze zawsze są organizowane ciekawe konkursy i serwer jest bardzo zadbany, ale niestety nudny.

Wierzę w Ciebie mistrzu i Twój sukces. Śmiało mogę polecić, bo bardzo profesjonalny człowiek, jak i projekt. 

Opublikowano

Witaj,

powiem Ci szczerze, że przysłowiowe "5 minut" iMetina już jakiś czasu temu się skończyło. Osobiście przyznam, że dopóki nie podmieniono tych tekstur zbroi i broni, serwer był naprawdę świetny, a świadczyła o tym liczba graczy. Ah... Miło powspominać te niezwykłe czasy. Myślę, że ten projekt ma szansę na sukces, ale już nie w tej odsłonie (s1).

Mimo to, podziwiam Cię za chęci i zaangażowanie oraz efekty. Cały czas dostrzegam, jako osoba neutralna, owoc Twoich starań. Jednym słowem, porządny z Ciebie właściciel, gdyż na serwerze zawsze są organizowane ciekawe konkursy i serwer jest bardzo zadbany, ale niestety nudny.

Wierzę w Ciebie mistrzu i Twój sukces. Śmiało mogę polecić, bo bardzo profesjonalny człowiek, jak i projekt. 

Ja Ci powiem wręcz przeciwnie że 5 minut tego serwera dopiero może nastać ponieważ @Fifolski inwestuje w reklamę bo z tego co pamiętam to juz kilku yt nagrywalo i z 300 online jest po 750 za dnia więc serwer ciągle nabiera rozpędu

Oczywiście polecam z Fifolem zawsze da się dogadać jest miłm i konkretnym człowiekiem godnym polecenia do współpracy!

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Witaj,

powiem Ci szczerze, że przysłowiowe "5 minut" iMetina już jakiś czasu temu się skończyło.

Zawsze miałem Ciebie za porządną osobe, ale tym cytatem mnie po prostu rozwaliłeś.

Polecam z całego serca! Wysłuchują wszelkich rad dotyczących serwera a nawet je realizują, mam nadzieje że iMetin nadal dotrze do 2 tysięcy osób online! :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Polecam bardzo mocno.Widac, ze staraja sie doprowadzic tak dlugo stojacy serwer do swojej dawnej formy mimo iz nie przynosi on juz zadnych zarobkow( nie pytajcie skad wiem )

Nothing.

Opublikowano

Polecam bardzo mocno.Widac, ze staraja sie doprowadzic tak dlugo stojacy serwer do swojej dawnej formy mimo iz nie przynosi on juz zadnych zarobkow( nie pytajcie skad wiem )

Skąd ? :D

PS. Oferta nadal aktualna :) Im więcej osób tym lepiej

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...