Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Spawn na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie zawsze lepiej samemu zbudować spawn serwerowy lub, jeżeli nie umiesz zbudować ładnego spawnu, to możesz zawsze zatrudnić budowniczego na serwer. I oczywiście, jak wiemy gracze będą mieć lepszą opinie o Twoim serwerze, ale jeżeli tak Ci zależy to podsyłam Ci linka do pobrania spawnu na różne tego typu serwery:

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngLord Asasin czy ja wiem ?

Na spawnie przebywasz tylko po to aby się zarejestrować zalogować i ew wymienić itemki z innym graczem więc nwm co ludzie mają za problem jak mapa jest z neta ???

Ważne że jest najważniejsze jest ogarnięcie pluginów i administracji

TEMAT

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngLord Asasin czy ja wiem ?

Na spawnie przebywasz tylko po to aby się zarejestrować zalogować i ew wymienić itemki z innym graczem więc nwm co ludzie mają za problem jak mapa jest z neta ???

Ważne że jest najważniejsze jest ogarnięcie pluginów i administracji

Oczywiście, ale gracz pozna, czy spawn jest ręcznie budowany, czy pobrany i wgrany na serwer z internetu, pamiętaj kolego, że gracze zawsze mają lepszą opinię na temat serwera, jeżeli spawn jest ręcznie budowany. ;) 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngLord Asasin nie gadam że nie mają ale nie czyni to servera gorszym od tego który posiada własny spawn :)

Najważniejsze są pluginy oraz Administracja bo co mi po serverze gdzie Admin ma mnie gdzieś i mogę mieć problem z czymś na serverze albo pluginy będą źle zrobione :)

Jak dla mnie mapa jest na 3 miejscu w tworzeniu servera

TEMAT

Opublikowano

@Lord Asasin nie gadam że nie mają ale nie czyni to servera gorszym od tego który posiada własny spawn :)

Najważniejsze są pluginy oraz Administracja bo co mi po serverze gdzie Admin ma mnie gdzieś i mogę mieć problem z czymś na serverze albo pluginy będą źle zrobione :)

Jak dla mnie mapa jest na 3 miejscu w tworzeniu servera

Zgadzam się, ale zrozum, że co niektórzy gracze patrzą na spawn, czy jest wzięty z internetu, czy nie. To, że Ty patrzysz na administrację i pluginy to nie znaczy, że ktoś na to samo patrzy.

Dlatego próbuję Ci to uświadomić. 

Opublikowano

Hehe debata o spawn na server :D

@1373230489-U611928.pngLord Asasin Wiem że niektórzy patrzą na najmniejszy szczegół na serverze i skarcą za to :) doświadczenie z własnych pierwszych serverów :p

Ale mimo wszystko jak pobierze się spawn z neta pozmienia bloki i kolory to 60% graczy nie połapie się że to z neta :) po prostu nie zauważą podobieństwa po zmianie koloru oraz usunięciu np kolumn czy ozdób z mapki i zastąpienie ich innymi

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...