Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak teraz wylevelować acc botem?

xEnghet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieka guys otóż nie grałem przez 5 miechów w lola, a nawet mpc odpuściłem i teraz tyle działów to nie wiem na którym więc tutaj napisze.. Jak wylevelować konto botem do 30? Levelowałem tym skryptem na sorake i normale, ale chyba to podobno bannable, albo już nie działa ;x Macie jakieś propozycje, albo jakiś temacik gdzie można levelować botem?

BTW do płaczków co chcą mnie wyzywać że leveluje na bocie

Miałem d2 84 lp, grałem z polską topką serwerową/streamową, a otóż konto sprzedałem to chcę założyć nowe i nie tracić czasu.. ;x ^^

Opublikowano

Jeśli nie chcesz tracić czasu to możesz kupić sobie już wylevelowane konto za około 15 euro. Musisz pamiętać, że to jest bannable i nigdy nie będziesz miał 100% pewności że konto jest bezpieczne.

Opublikowano

Za ~10-15 $ mozesz kupic Fresh konto.

Poza tym teraz leca za te ' boty ' bany wiec nie wylevelujesz raczej.

Lepiej samemu sie tym zajac, boost jakis, troche czasu moze zajac. Lub wynajmij kogos zeby Ci gral na koncie za pare groszy.

TY DOBRE xD 

Wynajmowac ludzi ktorzy na legalu Ci konto leveluja :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

leca za to bany? leveluje sobie konto od miesiaca... ale fakt jak chcesz miec pewnosc ze z kontem nic sie nie stanie to sam musisz grac bo teraz juz chyba zadna opcja procz tych uczciwych nie jest safe :D

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...