Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Itemy za Gildie factions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Tak jak w temacie szukam plugin, który będzie pobierał itemy za gildie w Factions pod 1.8 .

Za pomoc dziękuję i pozdrawiam !

Bartusiak / Magnum

142740.gif

Opublikowano

W Factiona nie da się ustawić itemów za gildię. W funnyguilds jest taka mozliwosc.

Da się i proszę mi takich głupot nie mówić !

PayInItemsForGuild, tylko zalezy jaką masz wersje, bo nowsza wersja pluginu nie dziala na starszych serwerach

Pisałem, że serwer mam pod 1.8 ;)

142740.gif

Opublikowano

­Factions na razie nie ma wsparcia pod 1.8 - chodzi o itemy za gildie, więc polecam przesiadkę na FunnyGuilds, który ma dodatkowo więcej komend i TAB. :-)

Ty, a wiesz ze FRAKCJE != GILDIE?

Trudno tak zrozumiec...

@topic

PayInItemsForGuild

Opublikowano

­Factions na razie nie ma wsparcia pod 1.8 - chodzi o itemy za gildie, więc polecam przesiadkę na FunnyGuilds, który ma dodatkowo więcej komend i TAB. :-)

No i to jest najbardziej ogarnięta odpowiedź. FunnyGuilds to taka beta . By zrobić update muszę kasować config cały bo się crashuje i pod 1.8 nowszą wersje nawet nie współpracuje.

142740.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do Factions to PayInItemsForGuild czy coś takiego. Ale moim zdaniem lepiej użyć pluginu FunnyGuilds ma więcej opcji i moim zdaniem jest lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...