Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, gram na kompie od poczatku na tym samym od pazdziernika i na cslounge pisze mi:

Zalogowano się na nowym urządzeniu. Aby chronić przedmioty z twojego ekwipunku, nie będziesz w stanie dokonywać wymiany z tego urządzenia przez 7 dni.

Opublikowano

No i co z tego, chciaes sie pochwalic? dostaes blokade na 7 dni, zalogowales sie z innego urzadzenia a na to dostales blokade, z tamtego mozesz ale z tego nie :p

Opublikowano

Spróbuj przez "Steam'ową" przeglądarkę.

No i co z tego, chciaes sie pochwalic? dostaes blokade na 7 dni, zalogowales sie z innego urzadzenia a na to dostales blokade, z tamtego mozesz ale z tego nie :P

Co do Pana radziłbym nie tak ostro reagować , bo chamstwo się zacznie szerzyć. ;)

Opublikowano

Spróbuj przez "Steam'ową" przeglądarkę.

Co do Pana radziłbym nie tak ostro reagować , bo chamstwo się zacznie szerzyć. ;)

Twoje posty w stosunku dla mojego tematu też nie były fajne i zakończyło się warnem .

Co do tematu dostałeś bana na 7 dni tyle masz napisanie lol.

Jak zmienisz przeglądarke / komputer i nie wiem co jeszcze dostajesz takie bany 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Twoje posty w stosunku dla mojego tematu też nie były fajne i zakończyło się warnem .

Co do tematu dostałeś bana na 7 dni tyle masz napisanie lol.

Jak zmienisz przeglądarke / komputer i nie wiem co jeszcze dostajesz takie bany 

Wystarczy ze podal passy "koledze" zeby pogral :) Tez tak mialem i zmienilem passy.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...