Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak już l# będzie działał to można bezpiecznie grać tak jak wtedy przed tym wavebanem ?? Na swoim mainie znowu chce :v

XDXDXDXDXDXD 

n ie graj jak tak sie cykasz ;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Jpd.. gram na tym od powstania. Tylko jak byla ta fala to przestalem. I takie pytanie. Czy mozna juz na tym bezpiecznie grac ? Tzn. Joduduska juz sie wypowiedzial o tej fali czy cos?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jpd.. gram na tym od powstania. Tylko jak byla ta fala to przestalem. I takie pytanie. Czy mozna juz na tym bezpiecznie grac ? Tzn. Joduduska juz sie wypowiedzial o tej fali czy cos?

Nigdy nie mozna bylo na tym bezpiecznie grac, jest to program trzeci ingerujacy i zmieniajacy rozgrywke, WIEC POPROS MODERATORA O CLOSE I IDZ GRAC W MINECRAFTA JAK SIE BOISZ.

Opublikowano

Ja Ci powiem tak . Nigdy nie ma 100% pewności , że nie dostaniesz bana . Grasz na własne ryzyko , musisz liczy się z tym , że jak grasz na L# czy Bolu to możesz dostać bana. Więc nie pytaj się czy można lub też nie tylko graj . Jeśli się boisz , że dostaniesz bana radzę nie grać , jeśli masz to w d***e to graj na cheatach . (każdy cheat jest wykrywalny, Wam się tylko wydaje , że rito na to nie patrzy . Ostatnio poleciał banwave dla takich pseudo koxów :) )

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

gralem na l# gralem na bolu gralem na voli i bana nie mam, to ze jestes !@#$@#$%#@ to nie nasza wina, jak grales caly czas to pewnie nie raz cie oflagowali i jak masz dostac bana to dostaniesz lel, takie trudne?

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Gdyby był w 100 wykrywalny, to by bany leciały dla każdego, a wiele osób nic nie dostało, więc nie pierdolcie głupot. Fakt łatwo go wykryć, ale jak widać rito nic z tym nie robi :v

giphy.gif

Opublikowano

@liarek123 Jak to nic nie robi? Polowa osob uzywająca programów 3 dostała bana, więc jednak jak sie pomysli to mozna stwierdzic, ze zaczeli sie tym interesowac - nie sądzisz?

Opublikowano

@liarek123 Jak to nic nie robi? Polowa osob uzywająca programów 3 dostała bana, więc jednak jak sie pomysli to mozna stwierdzic, ze zaczeli sie tym interesowac - nie sądzisz?

Ja mówię, o wykrywaniu l# w plikach. Gdyby się tym zajęli, to by każdy dostał. Jakiś banwave z dupy poszedł i tyle.

giphy.gif

Opublikowano

@liarek123 z dupy nie mógł pójść, bo jakos namierzyli te osoby uzywajace 3rd programms. Zacznij myslec.

to jednak ty zacznij myslec bo jakos ja czitowalem, @marcoly, @naturus i pewnie wiele innych i nikt nie ma bana a ty dostales bo pewnie chciales sobie skina zmienic swietnym programem MKJOGO.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

to jednak ty zacznij myslec bo jakos ja czitowalem, @marcoly, @naturus i pewnie wiele innych i nikt nie ma bana a ty dostales bo pewnie chciales sobie skina zmienic swietnym programem MKJOGO.

Nie dostałem bana ;) A grałem na bolu free/vip i l# ciągle, exploity full nolegit ;) Ani main ani 2 smurfy nie dostały bana. Refów też nie straciłem, bo przeniosłem się na EUW. Problem ;) ?

@liarek123 z dupy nie mógł pójść, bo jakos namierzyli te osoby uzywajace 3rd programms. Zacznij myslec.

Oh, lista co z Bola wyciekła, pewnie jakieś 90% poleciało.

giphy.gif

Opublikowano

@2up nie mam bana, k***a mać - czy ja cos takiego powiedzialem? Połowa MPC dostała, a to znaczy ze riot zaczyna coś z tym robic, odpowiadam na ciekawe wypowiedzi przedmówcy.

Opublikowano

@2up nie mam bana, k***a mać - czy ja cos takiego powiedzialem? Połowa MPC dostała, a to znaczy ze riot zaczyna coś z tym robic, odpowiadam na ciekawe wypowiedzi przedmówcy.

1% cheaterów to nie jest połowa, z tego co mi wiadomo.

Pamiętaj też że na samym NA siedzi więcej cheaterów niż wszystkie inne serwery razem wzięte.

NA - ~26k, gdzie na samym EUNE siedzi ~3k.

QUhIR7.png

Opublikowano

Oh, lista co z Bola wyciekła, pewnie jakieś 90% poleciało.

Gram na BoLu 3 lata i żadne z kont nie zostało zbanowane, wysil umysł k***a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...