Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free template - For all.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam dla was templatke all by me.

Demo: 

desperek.github.com/green_black

Screen:

gCqbcNd.png

Niestety jeszcze dokumentacja nie skończona - jest tylko kawałek. Jest trochę bugów, które za niedługo zostaną naprawione. Strona w jednym pliku(html, jest jeszcze plik css i folder images.).

Jest sidebar, stopka, miejsce na tekst do zmiany. Strona jest responsywna. Download również zmienię przy naprawie bugów.

Czekam na opinie :).

PS. Download na stronie, a skanu chyba nie trzeba bo jest na githubie - każdy ma dostęp do kodu :).

Tutaj macie pliki strony online: 

github.com/desperek/green_black

aw

Opublikowano

@Vertoi A ja nie rozumiem dlaczego:

Nie wiem dlaczego wszystko po angielsku, skoro nawet go nie znasz, lepiej by translator przetlumaczyl. Sam lay wygląda slabo.

Ekhem... To nie jest robione z pełnym fotoszopem i innymi badziewiami... Jak koniecznie chcesz poznać mój wiek to zapraszam na skype(web.master133) albo pw. 

Po angielsku bo github.

aw

Opublikowano

Stronie robionej na procentach do responsywności brakuje jeszcze sporo kodu...

Strona słaba, takie robią gimnazjaliści na pierwszych zajęciach.

Opublikowano

@Vertoi A ja nie rozumiem dlaczego:

Ekhem... To nie jest robione z pełnym fotoszopem i innymi badziewiami... Jak koniecznie chcesz poznać mój wiek to zapraszam na skype(web.master133) albo pw. 

Po angielsku bo github.

chyba nie zaprzeczysz że masz 11 lat?

na aplikacji do mgt napisałeś

"O mnie: Jestem Kacper, mam 11 lat. Interesuję się grafiką wektorową(od ok. 3 miech) i rastarową (od ok. 6 miech). Uczęszczam do Szkoły Podstawowej. Jestem poprawny językowo, umiem trochę angielskiego. Moja ocena na koniec roku to 5,36 ale to chyba jest bez znaczenie :]."

Opublikowano

Czcionka strony coś nie zakodowana mi pokazuje standard :p

Kodu css już szkoda gadać nie lepiej normalnie nazwać .menu zamiast .menus

.menus{
float:right;
}

I 3 razy body a dwa 1 raz normalnie dwa razy w .class

body{
background-color: black;
font-family:Century Gothic;
margin:0;
}
.body{
margin-top:50px;
color:white;
margin-left: 3%;
word-wrap: break-word;
width:67%;
float:left;
}
.body{
margin-bottom: 15px;
}

585571426179277855228.png

Opublikowano

@ZwIIaD_PL Wybacz. Błędy podczas kodowania się wkradły...
Klasa to miejsce na tekst :). A tekst nie jest błędem, czcionkę wgram jak będę miał czas :F.

Poprawię(PS. automatycznie pobieracie potem poprawione.)

@Mroczєкѕ. nie zaprzeczę, ale nie dam satysfakcji... :)

@Voster. ale ja nie jestem gimnazjalistą(młodszy jestem).

aw

Opublikowano

Strona nie jest responsywna i wygląda wyjątkowo słabo.

Nie pozdrawiam, nie polecam.

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Zatem czas na moją ocenę. Moim zdaniem strona posiada zdecydowanie za mało treści aby ją oceniać bo takie coś to mniej niż godzina pracy... Strona nie ma nic wspólnego z responsywnością więc nie potrzebnie pisałeś to w tytule itd..

ocena 2/10 za samą odwagę dodania tego tutaj.

P.S. nie odbierz tego źle, gdyż jest to rzetelna ocena mająca na celu zwrócić uwagę na twoje błędy

P.S.2 w kod nawet nie będę zaglądał z 2 powodów: jestem na urz. Mobilnym, a po drugie wystarczające jest to co koledzy wyżej pisali.

Pozdrawiam,

`theNEURONSKY.

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

------------------------------------------------------------

Opublikowano

Zatem czas na moją ocenę. Moim zdaniem strona posiada zdecydowanie za mało treści aby ją oceniać bo takie coś to mniej niż godzina pracy... Strona nie ma nic wspólnego z responsywnością więc nie potrzebnie pisałeś to w tytule itd..

ocena 2/10 za samą odwagę dodania tego tutaj.

P.S. nie odbierz tego źle, gdyż jest to rzetelna ocena mająca na celu zwrócić uwagę na twoje błędy

P.S.2 w kod nawet nie będę zaglądał z 2 powodów: jestem na urz. Mobilnym, a po drugie wystarczające jest to co koledzy wyżej pisali.

Pozdrawiam,

`theNEURONSKY.

Czekamy na nowa odslone Twojej strony domowej, chetnie zobacze i sam ocenie.

@topic

Slaby kod, slaby design (zbyt ciemno), ul bez li, po ki c**j wstawiac link z iframe skoro mozna uzyc tagu <video> i wgrac plik mp4 na serwer, jednoczesnie mozna uzyc tagu <embed> oraz <object>. Pusty tag style <style type="text/css"></style>, zapomnialbym ze tag <br> jest juz nie uzywany.

Opublikowano

@NeqGPlay Ul bez li? Ul bez li? Powiedz mi gdzie...  iframe = youtube. Na szybko robione - tylko prezentacja sidebaru. <br> - js, nie, nie działa mi /n. Patrzcie na gh-pages.

@adi19820 Ekhem... proszę - nie kopiuj panie znawco HTML'a/CSS'a...

aw

Opublikowano

@DesperekPL nie kopiuje :) a nie uważam się za aż takiego znawce html, css ale wiem co to jest responsywna...
A PS. panie adminie proszę o zdjęcie tych 5% z mojego profilu ponieważ mam prawo kopiować wypowiedź innych użytkowników ze względu jeżeli tak samo myślę i oceniam stronę

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

@NeqGPlay Ul bez li? Ul bez li? Powiedz mi gdzie...  iframe = youtube. Na szybko robione - tylko prezentacja sidebaru. <br> - js, nie, nie działa mi /n. Patrzcie na gh-pages.

Kto normalny pisze <a> a później <li>, powiedz mi proszę Cię od kiedy wstawia się link a później listę.

Opublikowano

Ziomek (jeżeli można tak powiedzieć na osobę w wieku 11lat), naucz się tego html i css a potem coś wstawiaj bo jeżeli uważasz, że ktoś to wykorzysta to sry, ale się mylisz ;p

to nie hejt jbc, po prostu nie lubię jak ktoś wstawia takie za przeproszeniem gówno. 

ps: skoro sam mówisz, że nie jesteś jeszcze nawet w gimnazjum to wykurwiaj z internetów sie uczyć, a nie robić c*****e strony

Opublikowano

@else{ Czy twierdzisz, że ja HTML'a i CSS'a nie umiem? Proszę o wypisanie co poprawić a nie - patrzysz na odpowiedzi innych :).

PS. Piszę nowy template, tym razem jaśniejszy.

aw

Opublikowano

Ziomek (jeżeli można tak powiedzieć na osobę w wieku 11lat), naucz się tego html i css a potem coś wstawiaj bo jeżeli uważasz, że ktoś to wykorzysta to sry, ale się mylisz ;p

to nie hejt jbc, po prostu nie lubię jak ktoś wstawia takie za przeproszeniem gówno. 

ps: skoro sam mówisz, że nie jesteś jeszcze nawet w gimnazjum to wykurwiaj z internetów sie uczyć, a nie robić c*****e strony

jak chce to niech sie uczy pisac cos takiego, jak mu sie nie znudzi to za pare lat będzie mial mozliwosc zarobku ;P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...