Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Vesteris.pl ~ Nowosci, innowacje, informacje ogolne

Enobaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne to - podoba mi się :) Nie jest narąbane nowości, proste rzeczy by ułatwić i usprawnić grę. Świetne. Po tym filmie już czekam na serwer.

@Enobaria Prace trwają, tak? Mniej więcej na jakim etapie pracy jesteście?

Opublikowano

@NoneCE

Jeżeli chodzi o podstawy czyli ulepszanie, drop, exp etc. wszystko mamy zrobione.

W tym momencie pracujemy nad innowacjami jak w filmie powyżej, kończymy zadania dla gildii i myślimy nad następnymi ^^

Opublikowano

@NoneCE

Jeżeli chodzi o podstawy czyli ulepszanie, drop, exp etc. wszystko mamy zrobione.

W tym momencie pracujemy nad innowacjami jak w filmie powyżej, kończymy zadania dla gildii i myślimy nad następnymi ^^

Serwer zapowiada się ciekawie. Tylko mam pytanie. Będą jakieś nowe mapy i dungeony czy serwer będzie się opierał na standardowej rozgrywce metin2?

Opublikowano

@QBA_96 Mamy zrobione nowe dungeony niskopoziomowe oraz zadania dla gildii, które na nich się opierają, oczywiście mapy również są tworzone od 0 ;)

Opublikowano

Bardzo ciekawie sie zapowiada, czekam na wiecej informacji na temat serwera :) 

ps. kiedy jakas zapowiedz/prezentacja? :) 

Opublikowano

Nie chce wyjśc na hejtera czy cwela ale jak dla mnie syf. Nic nowego nie widzę co w jakiś sposób odswieżyło by ten kotlet który jest robiony po raz (6? 7?) tak jak wszystkie inne poprzednie serwery (ascariale,avenory,) i wszystko inne serwery w których endymion macał swoje łapksa to nic innego jak odgrzewany kotlet. Do tego to gadanie że "mamy zamiar to i to" każdy zawsze ma zamiar ale koniec konców mu to nie wychodzi ja też zawsze miałem zamiary żeby serwer był taki a nie inny a koniec konców za bardzo próbowałem się dogodzić innym i wychodziła qpa. Endymion się swoją postawą na Ascarialiu nie popisał i wyczuwam że tutaj będzie to samo.

Po prostu przestańcie p******** że macie zamiar tylko to zróbcie bo zauwazyłem że 99.9% wszystko ma zamiar zrobić ale kiedy to nigdy nie wie.

Opublikowano

Typowy hejter, nic nowego? Pokaż mi serwery, które mają chociaż 50% tego, co przedstawiliśmy na filmie. Nie mam zamiaru się rozpisywać, po prostu dla mnie jesteś 0 i gówno mnie interesuje zdanie osób wypowiadających się w ten sposób.

Widzę, że gdzie byś nie wlazł to hejtujesz, typowe gówno :)

Opublikowano

Nie chce wyjśc na hejtera czy cwela ale jak dla mnie syf. Nic nowego nie widzę co w jakiś sposób odswieżyło by ten kotlet który jest robiony po raz (6? 7?) tak jak wszystkie inne poprzednie serwery (ascariale,avenory,) i wszystko inne serwery w których endymion macał swoje łapksa to nic innego jak odgrzewany kotlet. Do tego to gadanie że "mamy zamiar to i to" każdy zawsze ma zamiar ale koniec konców mu to nie wychodzi ja też zawsze miałem zamiary żeby serwer był taki a nie inny a koniec konców za bardzo próbowałem się dogodzić innym i wychodziła qpa. Endymion się swoją postawą na Ascarialiu nie popisał i wyczuwam że tutaj będzie to samo.

Po prostu przestańcie p******** że macie zamiar tylko to zróbcie bo zauwazyłem że 99.9% wszystko ma zamiar zrobić ale kiedy to nigdy nie wie.

Ale ten serwer nie ma nic wspólnego z Ascarialem czy Avenorem. Jak mówisz "odgrzewane kotlety" to miej lepiej na myśli Azprime, który w pewnym sensie był "założycielem" tych serwerów.
może, może nie

Opublikowano

Typowy hejter, nic nowego? Pokaż mi serwery, które mają chociaż 50% tego, co przedstawiliśmy na filmie. Nie mam zamiaru się rozpisywać, po prostu dla mnie jesteś 0 i gówno mnie interesuje zdanie osób wypowiadających się w ten sposób.

Widzę, że gdzie byś nie wlazł to hejtujesz, typowe gówno :)

No niestety ja się z nim zgodzę, i lepiej pokaż co macie tutaj takiego nowego.. ? Lvl przy handlu - od roku na epvp, misje fabularne - MetinLua poziom majster?

Co najwyżej poprawiliście to co jest do poprawy (zabijanie obserwatorów czy shopów) ale prawda taka że na src to każdy głupi umie to zrobić. Odliczanie pvp - było na astiumie.

I teraz czekam aż pokażesz mi co masz tutaj za nowości. Widzę zmiany i widzę poprawki ale nie widzę nowości.

Ale ten serwer nie ma nic wspólnego z Ascarialem czy Avenorem. Jak mówisz "odgrzewane kotlety" to miej lepiej na myśli Azprime, który w pewnym sensie był "założycielem" tych serwerów.

No krzywy ale pacząc nie pacząc ten serwer jest robiony na wzór tych serwerów więc koniec końców jest odgrzewanym kotletem tylko z inną administracją :)

MTnm3AS.png

Opublikowano

Czyli według Ciebie 100% serwerów to jest odgrzewany kotlet, bo na każdym jest to samo, tak? ;)

Metin musi pozostać metinem żeby ludzie lubiący tą grę chcieli w nią grać, myślę że dobrą decyzją jest poprawa istniejących w grze błędów, a później branie się za dodawanie czegoś nowego, nieprawdaż?

Pokaż mi chociaż kilka serwerów z tymi "nienowościami", które mamy.

Peace.

Opublikowano

Bossologia, metinologia... Serio? Lepszej nazwy nie było? Nie lepiej to jakoś oficjalnie nazwać a nie mieszać angielski z polskim? To to już nawet słowotwórstwo nie jest...
Reszta ogólnie na +, ale te 2 umiejętności to niepotrzebne. Jeszcze, że wymaga to ksiąg.

Opublikowano

No niestety ja się z nim zgodzę, i lepiej pokaż co macie tutaj takiego nowego.. ? Lvl przy handlu - od roku na epvp, misje fabularne - MetinLua poziom majster?

Co najwyżej poprawiliście to co jest do poprawy (zabijanie obserwatorów czy shopów) ale prawda taka że na src to każdy głupi umie to zrobić. Odliczanie pvp - było na astiumie.

I teraz czekam aż pokażesz mi co masz tutaj za nowości. Widzę zmiany i widzę poprawki ale nie widzę nowości.

No krzywy ale pacząc nie pacząc ten serwer jest robiony na wzór tych serwerów więc koniec końców jest odgrzewanym kotletem tylko z inną administracją :)

Serwer nie jest robiony na wzór Ascariala czy Avenora. To moge Ci zapewnić :)

może, może nie

Opublikowano

Bossologia, metinologia... Serio? Lepszej nazwy nie było? Nie lepiej to jakoś oficjalnie nazwać a nie mieszać angielski z polskim? To to już nawet słowotwórstwo nie jest...

Reszta ogólnie na +, ale te 2 umiejętności to niepotrzebne. Jeszcze, że wymaga to ksiąg.

To są nazwy robocze, nawet w filmie powiedziałem, że na ten moment się tak nazywają.

Umiejętności zostały wprowadzone dla urozmaicenia rozgrywki, głównie po to, aby gracze mieli więcej roboty, więcej możliwości do poprawienia statystyk swojej postaci.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...