Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Silver II

patryk33a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem mam Silver II ale w ogóle nie mogę awansować wyżej. Wygrałem już jakieś 30 meczów i dalej Silver II.... napiszcie dlaczego tak jest i co muszę zrobić by awansować.

Opublikowano

Przede wszystkim nie graj sam a ze znajomymi, kolegami etc.

W 4-5 macie dużo większe szanse na wygraną (jeśli oczywiście się komunikujecie ze sobą.)

Jeśli przegrasz jeden mecz to nie graj od razu następnego, ochłoń.

Zrelaksuj się, zrób sobie coś do picia i włącz stream jakiegoś dobrego gracza.

Podpatrz taktyki, staraj się je wykonywać wraz ze znajomymi podczas gier rankingowych.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Spokojnie, wejdzie. Mi akurat weszło po 18 wygranym meczu na Silver III. Tylko najlepiej jak pisał kolega wyżej z znajomymi. Ja sam grałem i mam bana na 5 dni. (A co ma ban do grania z kolegami? Mniejsza ilość rusków i mniejsza szansa na trafienie. Ja dostałem z 5 kar przez rusków i spadłem przez nich ponownie do silvera II :/)

yiWCsl1.png
Opublikowano

Musisz wygrywać pod rząd to po 1

Aby najszybciej awansować 2/3 winy:

-Otwieraj tabele lub bądź 2

-Najwięcej MVP

-Grajcie z jakimś botem ( twój team )

-Graj z większymi rangami 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Żeby jakoś wyjść/wbić wyższą rangę musisz otwerać tabelę, wygrywać, grać z kumplami, mieć jak najwięcej mvp/kili w końcu samo wejdzie ^^

Opublikowano

Pamiętaj, dostaniesz dobrą oraz złotą rade ode mnie.

Bez piątki (kolegów) nie graj nigdy, chyba ,że już musisz bo nie wytrzymasz to zagraj bez.

Ale zapamietaj ,że zawsze Ci się ruskie trafią i przegrasz każdy mecz, bez wyjątku. :)

Opublikowano

Wystarczy pobrać ten programik do blokady ruskich i już Ci rusich nie wyszuka.

To z "maniem najwiecej MVP" to ściema. Ja jestem na poziomie orzełka, ale mój brachol to już Global Elite i grając na moim koncie w orzełku, wygrywając 9 gier pod rząd w każdym ponad 5 MVP dalej mi nie awansowało. Wszystko zależy od ukrytego ELO - bo takie coś jest - a nie jakiejś ilości MVP czy bota w drużynie.

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

Przede wszystkim nie graj sam a ze znajomymi, kolegami etc.

W 4-5 macie dużo większe szanse na wygraną (jeśli oczywiście się komunikujecie ze sobą.)

Jeśli przegrasz jeden mecz to nie graj od razu następnego, ochłoń.

Zrelaksuj się, zrób sobie coś do picia i włącz stream jakiegoś dobrego gracza.

Podpatrz taktyki, staraj się je wykonywać wraz ze znajomymi podczas gier rankingowych.

dobre kdr  xD

zrób nowe konto

Opublikowano

graj w 4 jak wbije ten piąty nie znajomy to go kick i macie bota.

Graj z wyższymi rangami goldy najlepiej minimum.

I reszta jak inni pisali. xD

Rób rozgrzewke sobie ja robie po 2 godziny rozgrzewki. xD

Opublikowano

Głupota na głupocie, można grać bez problemu z randomami, jeżeli się umie grać. Naucz się fast aiming, jakieś podstawowe flashe, smoke, fizyki kul i wygrywasz każdy mecz. Ja nigdy nie grałem z kolegami jak wchodziłem do kałacha, zawsze przegrywałem bo moi koledzy grać nie umieli, grając z randomami doszukuje ci graczy na twoim poziomie gry. Jak trafisz na rusków, to nie zabijaj ich, zmutuj i ignoruj. Po jakimś czasie zaczną grać, a jak się serio zdenerwują to się odpalają. Jak wejdziesz i napiszesz typowy tekst "ku*wa znowu ruski" to oni już specialnie chcą przegrać ten mecz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...