Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NinjaHack PompaMT2

met310

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP nie zadziała specjalnie poprałem ten serwer i przy wypakowaniu programem EterNexus wgl nie chciało ruszyć a tym od kamera wychodziły jakieś bzdury no więc niestety może działają jakieś czity ładowane Injector'em .

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Też szukam tego cheata. Jakby ktoś go miał, to chętnie przyjmę link na PW.

Już nie bądź taki cwany. Xenox, Crados, Ascarial mają swoje zabezpieczenia a i tak są hacki. Tutaj kwestia wyciągnięcia lzo key i już macie praktycznie po serwerze bo zaroi się od botów jak na Ravii.

Polecam pobawić się i poszukać tego lzo keya to zrobicie wszystko. Od usunięcia zabezpieczeń, które kasują pliki .mix, .py po różne modyfikacje plików PC.

Opublikowano

Już nie bądź taki cwany. Xenox, Crados, Ascarial mają swoje zabezpieczenia a i tak są hacki. Tutaj kwestia wyciągnięcia lzo key i już macie praktycznie po serwerze bo zaroi się od botów jak na Ravii.

Polecam pobawić się i poszukać tego lzo keya to zrobicie wszystko. Od usunięcia zabezpieczeń, które kasują pliki .mix, .py po różne modyfikacje plików PC.

Co to jest zrobić wh na cradosie ascarialu hahaha :D

tam wh w 3 min zrobilem

tutaj 5h i nie mogę rozpakować plików .

Opublikowano

tam wh w 3 min zrobilem

W takim razie, prosiłbym o jakiegoś linka do WH na Ascarial S2 bd mega wdzięczny, postaram się jakoś odwdzięczyć! :D

Opublikowano

tam wh w 3 min zrobilem

Nie boj sie , do kazdego serwera znajdzie sie odpowiedni "Hackier" ktory zlamie zabezpieczenia, trzeba czasu i aby sie ujawnił i ich osmieszył ;)

A co do tematu tak jak mowie , nie probuj bo aktualnie zablokowali pewnie 99% hackow z forum , trzeba czekac, ale przynajmniej uzyli mozgu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...