Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno lapka pod cs go

fishkill1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was otóż postanowiłem kupić laptopa do 2100zł chciał bym by uciagną cs go  :)znalazłem  

Lenovo Essential G510 I5-4210 4GB 500GB M230

Ekran: 15,6 cala, 1366 x 768 pikseli

Procesor: Intel® Core™ i5 4gen 4210M 2,6 - 3,2 GHz

System operacyjny: Windows 8

Pamięć RAM: 4 GB

Pojemność dysku: 500 GB

Grafika: AMD® Radeon R5 M230 + Intel HD Graphics 4600

Ekran dotykowy: nie

Kod producenta: 59418543

Seria: Essential G
Cena 2100zł

i czy lepiej wziac takiego jak podałem za te pieniadze ale z lenovo czy szukać jakiegoś acera/asusa ale z gorszymi parametrami ? 

A może polecicie coś :) Zapomiałem dodać że mam pc :D ciagne 150fps ;) na wysokich lecz potrzebuje też lapka :D 

Opublikowano

Lapek nie jest zły, uciągnie .

Daje low/med

Ja bym ci polecał dozbierać 1000zł i kupić stacjonarnego, który uciągnie cs'a na 200fps'ach :)

Za 2100 uciągnie w 200 ..

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Po co mu 200fps jak wiekszosc monitorow 60ciagnie... Ja zmienilem miesiac temu bo stary mi sie spalil, dalem ok. 2000zl i ciagnie 200+ na wysokich spokojnie ale i tak mam limit na 60 :) Wedlug mnie kup za ta kase stacjonarny i bedziesz zadowolony

Co do lapka ciezko mi sie wypowiedziec bo tez nie jestem ich zwolennikiem ale znajomy kupywal w wakacje, dal 1900 i kolo 70fps mu trzyma wiec mysle ze na wszystkich z lepsza grafika w tej cenie nie powinienes miec problemow :)

Opublikowano

W takim razie ja bym dozbierał jeszcze z 500zł i kupił coś mocniejszego, bo teraz powinno na medium ciągnąć spokojnie, ale za jakiś czas jak zasyfisz go trochę i wyjdzie jakaś duża aktualizacja do csa to może być różnie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...