Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Arutan.pl

Die Young

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co myślicie o tym serwerze?

Moim zdaniem serwer naprawdę wart uwagi jest to typowy podrasowany global.

Dużo eventów i konkursów o realne pieniądze np za 1 miejsce w topce 1000zł , gra tu 200 osób i reklama jest na YT a podobno będzie jeszcze większa.

Administracja ogarnięta zawsze chętna do pomocy na TS jest chociaż zawsze jeden Administrator ;].

Tutaj link do prezentacji : http://www.mpcforum.pl/topic/1339750-arutanpl-dedyk-hard/

A tutaj do TS : ...

Zapraszam na TS naprawdę fajnie można pogadać i nieraz potyrać ; ).

A teraz zapraszam do wypowiedzenia się na temat tego serwera bo jestem ciekawy waszych opinii.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano
Co do samego serwera jako były gracz moge stwierdzić, że serwer jest na najwyższym poziomie, kto szuka starego pla,to wie gdzie, uderzyć :)

Również moge polecic jednego zangażowanego administratora jakim jest Mistrzunio :) swój chłop :)
Opublikowano

Serwer nie ma miesiaca a dyskusje po miesiacu mozna prowadzic.

Server niczym nie przyciagnal uwagi. Napewno bedzie masa botow dropiacych Artuanki. To napewno zniecheci graczy do grania albo wrecz przeciwnie coraz wiecej botow bedzie stawiane.

Opublikowano

Serwer nie ma miesiaca a dyskusje po miesiacu mozna prowadzic.

Server niczym nie przyciagnal uwagi. Napewno bedzie masa botow dropiacych Artuanki. To napewno zniecheci graczy do grania albo wrecz przeciwnie coraz wiecej botow bedzie staNie 

Nie wiem czy czytałeś prezentacje Azrael i lodowa wiedźma nie wiem czy to jest masa bossów a reszta jest standardowa jak na PL'u.Arutanki dropią co 254 moby bodajże , botów na serwerze jest bardzo mało są one widoczne jedynie w nocy 3 albo 4 od razu są banowane ; ).

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Botów nie ma, a jak są to tylko jednostkowe, które szybko są wyłapywane.

Serwer na prawdę godny polecenia.

Mało osób gra, ale co zrobić jak wszyscy się pytają ile osób online, a nikt sam nie wejdzie i nie pogra żeby tą liczbę zwiększyć.

Administracja jest mega, praktycznie zawsze ktoś jest online. Nagrodami nie musicie się przejmować, na 1005 będą wręczone, a później nowe zadanie z nagrodami na kolejny miesiąc, więc każdy ma szanse.

Jedynym minusem jest brak ludzi, ale powód tego już podałem.

Rzekłbym nawet że to jest taki globalny PL, w którym nie musisz wydawać kasy na IS, a i tak grasz w taki sposób jakbyś w ten IS ładował pieniądze.

Trwa konkurs na najlepszy gameplay, nagrody są przeogromne co może bardzo ułatwić start. Nawet jeśli nie zajmiecie miejsca na podium to każdy uczestnik otrzyma upominek, które z pewnością się przyda. Konkurs trwa do 17.01.2015 (sobota), więc radzę się śpieszyć ;). Więcej informacji na forum.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Opublikowano

Co do samego serwera jako były gracz moge stwierdzić, że serwer jest na najwyższym poziomie, kto szuka starego pla,to wie gdzie, uderzyć :)

Również moge polecic jednego zangażowanego administratora jakim jest Mistrzunio :) swój chłop :)

No, ja wiem. Na balmorę :v

Co do serwera to mam mieszane uczucia. Niby kasy jakby bank obrabowali, a jak widziałem film Thaila, gdzie w m1 Jinno było 5 osób to pomyślałem, że ten serwer to syf. 1000zł za topkę, a reklamy nie kupią? Chociażby na mt2list. Jak dalej będzie tyle typa to nagroda za topkę itp. będzie wręczana tym samym osobom ^^.

tenor.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA SERWER PADŁ !

chadanako_rhspsqr.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...