Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nfs98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Przechodzac do konkretów chcialem sie poradzić jak teraz w tym nowym patchu szybko zarobic golda. Gram Reaperem mam 65 lvl, biżuterie w polowie skończoną, weapon 65lv +10 masterwork a reszta eq to podstawka z questów czyli 62 lvl +9 i ostatnio dropilem na LOT (labirynth of terror) masterowki alkahest dzieki czemu udalo mi sie zakupic bron na 65 lecz jest to dosyc nudne i nie chce mi sie wierzyc ze w grze takiej jak Tera jest tylko taki sposób na kase... wiec pytam jak inni to robia ze tydzien po patchu maja juz cały set +12 itd. odpowiadajac odrazu to nie moge zrobic zadnych nowych instancji bo nie mam eq to chyba oczywiste xD wiec moze jakies inne sposoby jak gracze to robia ze sety składaja w tydzien xD Z góry Dzięki i pozdrowionka w Nowym Roku :)

Opublikowano

Jeśli są w dobrej gildii i chomikują itemki jak mój znajomy potrafił po 2000 + masterłorków, sprzedawali rany na insty to mieli taj kasy od groma. A co do ranów to oni po prostu ustalają sobie ekip z tydzień przed paczeł i lataj sobie stałą ogarniętą ekipą i robią te wszystkie insty i dropią eq.

75775358773159538492.png

Opublikowano

W terze można zarobić naprawdę na wszystkim. Coś wycrafcisz, dropniesz i to sprzedasz lub po prostu z questów albo wyciągając coś za reputację ze sklepu i sprzedając.

Opublikowano

@olejoo Ty tak serio ? xD Przeciez gra w Terze tak naprawde zaczyna sie dopiero po wbiciu 65 lvla xD wiem ze gra jest od 1 lvl ale tak paradoksalnie jest ze Tera nabiera rozwinięcia po wbiciu levelcapu bo przeciez levelowanie w Terze to moim zdaniem najgorszy punkt tej gry... questy typu idz i pozamiataj przez cały czas levelingu w dodatku powtarzajace sie mobki... kiedy wbijasz lvl cap wtedy zaczyna sie gra w gildii czyli istancje battlegroundy farmienie najtrudniejszych bossow w grze i wlasnie takie rzeczy jak enchanting bo od lvl 1 do 64 nie ma nawet po co wydawac kasy na enchanting skoro zaraz i tak zmienisz EQ. Ale na szczescie wbicie 65 lvla w terze to z reguły 2-3 tygodnie wiec nie jest tak zle...(prosy robia to w kilka dni). Wiec wracajac do tematu jezeli ktos jeszcze zna jakis konkretny sposob na kaske oprócz farmienia LOTa to licze ze sie tym podzielicie =) Pozdrawiam

Opublikowano

W terze można zarobić naprawdę na wszystkim. Coś wycrafcisz, dropniesz i to sprzedasz lub po prostu z questów albo wyciągając coś za reputację ze sklepu i sprzedając.

Co prawda to prawda, szkoda że crapów kupują coraz mniej, a cena coraz to maleje. - z Questów itemy są prawieże bezwartościowe dla doświadczonego gracza ;]

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

@Gexus

Składniki lepiej kupić z +/- 12K golda i przecrafcone sprzedać za 19k (ceny dla armora letherowego na kilianie). Ogólnie jest to opłacalne.

Opublikowano

Dobrym sposobem od zawsze jest przeglądanie broker'a i wyłapywanie okazji =D

Kup tanio, sprzedaj drogo~

Idzie na tym ładnie ugrać - trochę jak na giełdzie, haha :D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Dobrym sposobem od zawsze jest przeglądanie broker'a i wyłapywanie okazji =D

Kup tanio, sprzedaj drogo~

Idzie na tym ładnie ugrać - trochę jak na giełdzie, haha :D

Tylko to jest strasznie czasochłonne, a nie każdemu chce się siedzieć 3h i patrzyć czy coś jest akurat 10k taniej ;d Wiesz, moim zdaniem pomysł Voltora jest genialny :)

@Gexus

Składniki lepiej kupić z +/- 12K golda i przecrafcone sprzedać za 19k (ceny dla armora letherowego na kilianie). Ogólnie jest to opłacalne.

ARIONE-MINI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...