Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 wetar

mateuszpacewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie zrobilem sobie buffa zeby chodzic na bossy i tak. W lochu srednim nic nie dropi z bosow a w trudnym tylko ziolo czasem medal a na wiki metin pisze ze kamole dropia a ja dzis siedzialem z 5/7h i ani 1kamola

o co.chodzi mam 52 lvl co do. Metkow diabla czesto ludzie bija gdzie ja mam dropic cos hajsu

Pisalem z komurki sory

Opublikowano

Witajcie zrobilem sobie buffa zeby chodzic na bossy i tak. W lochu srednim nic nie dropi z bosow a w trudnym tylko ziolo czasem medal a na wiki metin pisze ze kamole dropia a ja dzis siedzialem z 5/7h i ani 1kamola

o co.chodzi mam 52 lvl co do. Metkow diabla czesto ludzie bija gdzie ja mam dropic cos hajsu

Pisalem z komurki sory

Z Bossa w trudnym lochu kamol dropi rzadko. Jeżeli chcesz je dropić to kup najlepiej sobie 2x drop z IS'u lub wydrop/ kup ten z lasu.

Dobrym sposobem na zarobek jest dropienie fms'ów z bestów na dolinie

Opublikowano

Z Bossa w trudnym lochu kamol dropi rzadko. Jeżeli chcesz je dropić to kup najlepiej sobie 2x drop z IS'u lub wydrop/ kup ten z lasu.

Dobrym sposobem na zarobek jest dropienie fms'ów z bestów na dolinie

Na wetarze fms-y sa nic nie warte

Bij metki na sohan tam ci predzej poleci kamol

Opublikowano

Na wetarze fms-y sa nic nie warte

Bij metki na sohan tam ci predzej poleci kamol

To chyba Ci sie servery pomyliły, na fms'ach da sie ładnie zarobić (tylko trzeba wiedzieć jak ;) )

Opublikowano

Na 52 poziomie mało będzie lecieć. Polecam 42 lvl sura wp 7/8k pż + buff i do trudnego lochu. Na wierzchowcu na moby albo na bojowcu. Rękawica złodzieja z isu + ew. jak będziesz w stanie wydropic z metków w lesie to ta też i lecisz.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Na 52 poziomie mało będzie lecieć. Polecam 42 lvl sura wp 7/8k pż + buff i do trudnego lochu. Na wierzchowcu na moby albo na bojowcu. Rękawica złodzieja z isu + ew. jak będziesz w stanie wydropic z metków w lesie to ta też i lecisz.

tak z 1-2h bez rękawicy mam 10-15 medali ale kamoli 0 ;/ ok kupię i zobaczę jak bd szło z rękawicą 

Opublikowano

Siedzenie w lochu jest bardzo opłacalne, kup rękwice i jazda. Ewentualnie sohan

witajcie kupiłe rękawice złodzieja z isa i posiedziałem 3h w lochy trudnym i dropłem tak 60 medali i 6 bodzi .

Opublikowano

Kamole w lochu mi nigdy nie leciały w dobrych ilościach, zawsze był z tym problem, więc ja bym proponował utrzymać tam drop tylko na medalach. Kamol jak poleci to poleci, ale nie ma się co spodziewać super wyniku.

5v19hx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...