Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pelerynki z kamermoda

Aysein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wyłapanie bana za pelerynki z kamer moda jest bardzo możliwa? Dostał już ktoś bana? Kusi mnie bo cały czas expie postacie do 20 lvl żeby zmienić średnie w FMSie i bez pelerynek to masakra.. 3x wolniejszy exp. Ale też nie chciałbym bana wyłapać ;/ Może być tak że teraz gram np. na tych pelerynkach a za kilka tygodni, miesięcy dopiero za to bana dostane?

Opublikowano

Tak jest to możliwe, nawet bardzo. Wystarczy jeden donos gracza w postaci filmiku, administracja sprawdzi w logach, czy o tej godzinie i tego dnia używałeś peleryn, okaże się, że nie (ale mobki biegną do Ciebie wg. nagrania) i leci banik : >

Myślę, że bana do 2 tyg. max możesz wyłapać. Używaj rozsądnie, jak nikogo nie ma, albo w godzinach porannych, czy nocnych kiedy jest mniej graczy.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Raczej bym używał jakby nie było nikogo do okoła, ale może być taka sytuacja że GM na niewidoku bedzie stał :/ Ban na 2 tygodnie to max? Jakbym miał pelerynki w eq to dało by to coś? :P

Opublikowano

Raczej bym używał jakby nie było nikogo do okoła, ale może być taka sytuacja że GM na niewidoku bedzie stał :/ Ban na 2 tygodnie to max? Jakbym miał pelerynki w eq to dało by to coś? :P

Jeśli ustawisz idealnie taki zasięg jak pelerynki i GM zobaczy to może coś dać natomiast jak dostaniesz bana po logach to najprawdopodobniej perma.

Cheatowanie jest spoko, ale łączy się z ryzykiem utraty konta. B)

Opublikowano

źle mnie zrozumiałeś ; p

Za cheaty, obojętnie jakie dostajesz bana na zawsze.

W kamermodzie można ustawić coś takiego jak ''wyloguj kiedy GM jest blisko''. Nie jestem pewien, czy zadziała jak GM będzie na niewidoku.

Ps. Tak czy owak pelerynki z moda, a normalne bardzo łatwo rozpoznać pomimo zasięgu.

Normalne pele nie biorą całego spota i zawsze zostawiają jakieś to grupki, natomiast te z moda lurują dokładnie całego spota.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

To nic nie da żadne zmienianie zasięgu. Na ilu kontach ja miałem włączone pele i loganie jak gracz jest blisko a banik leciał w bardzo szybkim czasie.

Opublikowano

Najlepiej mieć z 10 pelerynek na postaci, w razie czego masz dowód, że te pelerynki posiadasz. Ban może być perm lub jakiś miesiąc czy cuś. 

Opublikowano

Najlepiej mieć z 10 pelerynek na postaci, w razie czego masz dowód, że te pelerynki posiadasz. Ban może być perm lub jakiś miesiąc czy cuś. 

To naprawdę nic nie da szkoda Tylko czasu, hs to wykryje i od razu leci ban.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...