Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Współpraca z Hostingiem

EXINEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie jak myślicie jak dobrze i skutecznie napisać prośbę o współpracę z hostingiem np. do FiberHost albo CraftHost

Co powinno w tej prośbie się znajdować.

Jak skutecznie napisać.

itp itd.

Opublikowano

Musisz przedstawiac konkrety, nie.owijac w bawelne, tylko postawic sprawe jasno. Wymienic (w sposob estetyczny) cele, powody, argumenty, zalety (zyski) i wady (straty) dla obu stron (pisze bardzo ogolnie bo nie wiem o jaka wspolprace ci konkretnie chodzi).

Nie zapomnij dodac zwrotow grzecznosciowych - Pokaz swoja dojarzalosc.

Jak cos sobie przypomne to zedytuje post.

Opublikowano

Zależy jaki Hosting np. CraftServe oferuje darmowy server w zamian za YouTubera czyli jak masz pewną ilość oglądania na 1 filmiku to możesz do nich zagadać i zobaczysz co wyjdzie z tego :P

EnderChest ma podobnie z YT bądź stroną gdzieś czytałem ale z racji tego że ten Hosting to największe badziewie jakie może być nie polecam nawet marnowania czasu na wejście tam

TEMAT

Opublikowano

­FiberHost polecam w 100%.

Szybki kontakt, miła obsługa, zero problemów ze współpracą oraz jakością serwera.

Kulturalna wypowiedź, szczegółowe informacje na czym współpraca ma się opierać, co wymagasz, co im oferujesz w zamian (jeżeli duże forum to reklama w stylu bannera, a jeżeli coś innego to już ty oferujesz). Firma jest otwarta na wszystkie oferty.

8372383248.png
Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź bo nie wiedziałem jak do tego się zabrać, nigdy takiego czegoś nie pisałem.

Opublikowano

­FiberHost polecam w 100%.

Szybki kontakt, miła obsługa, zero problemów ze współpracą oraz jakością serwera.

Kulturalna wypowiedź, szczegółowe informacje na czym współpraca ma się opierać, co wymagasz, co im oferujesz w zamian (jeżeli duże forum to reklama w stylu bannera, a jeżeli coś innego to już ty oferujesz). Firma jest otwarta na wszystkie oferty.

Żarty sobie robisz? Jaki fiberhost? Nie bierz fiberhosta... Same problemy i na dodatek oszukują. Napisz do craftserve bez owijania w bawełny tak jak napisał LeeSinor (tylko nie bierz fiberhost).

@Blezur czekam na warna :)

Opublikowano

Weź enderchest.pl, jeżeli masz serwer na jakimś hostingu napisz do nich, przedstaw im dowody, że posiadasz serwer na innym hostingu, podać ile chcesz slotow, ram, lub jaką oferte wybierasz, u mnie to trwało 1 dzień (Wymieniłem z 10 wiadomośći z BOK) i dostałem serwer zalecany dla 100 graczy(6 lub 10 gb ram, już nie pamiętam).

Enderchest ma dobre maszynki przy 16 gb ram serwer wytrzymuje 407 graczy(Nasz rekord online) przy 19.85 tps, 0 lagow

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

Również polecam fiberhost Odpisują po 5 minuach, a na craftserve zamiast przeczytać co napisałeś, to odpisuje za nich jakiś automat nie na temat. 

Oryginalny serwer PvP + Pety + Amulety + Działki + Epicka Autorska Mapa! Klimat Dzikiego Zachodu! 

Oficjalna zapowiedź: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1352322-zapowied%C5%BA-waroflife/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...