Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobrego VPS do 100zł

Klaas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie poszukuję dobrego vps pod serwer TS3, boty , strone.

Wymagam:

Min 2-4gb ramu,

Procesor 3x 2.0

Transfer bez limitu

Łącze min: 100mb.

Dysk min. 20gb.

Ochrony.

Odpada:

net-speak.pl

Z góry dziękuje każdemu za pomoc.

Opublikowano

hosteam.pl chociaż to prawie to samo co net-speak.pl

TheHosted.me

mintshost.pl / biznes-host.pl prawie to samo ponieważ maszyny mintshostu brane są z biznes-hostu :) Lecz ochrony przed atakami nie mają bardzo skutecznej niestety

Opublikowano

Witam tak jak w temacie poszukuję dobrego vps pod serwer TS3, boty , strone.

Wymagam:

Min 2-4gb ramu,

Procesor 3x 2.0

Transfer bez limitu

Łącze min: 100mb.

Dysk min. 20gb.

Ochrony.

Odpada:

net-speak.pl

Z góry dziękuje każdemu za pomoc.

Tylko,że autor postu został wyśmiany przez użytkownika o nicku "VMWare",który lagował mu ts3 przez vps z ovh...

@topic

Hetzner

Leaseweb

OVH

svoice

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ostatnio coś słyszałem o www.soyoustart.com otworzyli teraz ofertę serwerów gier do tego dokładają mocne firewall'e itp. Lecz nie jestem w 100 % pewny czy jest to skuteczne jak na Hosteam musiał byś zagadać z supportem no i też nie są to vps jak napisałeś ale może skorzystasz :)

Opublikowano

Ostatnio coś słyszałem o www.soyoustart.com otworzyli teraz ofertę serwerów gier do tego dokładają mocne firewall'e itp. Lecz nie jestem w 100 % pewny czy jest to skuteczne jak na Hosteam musiał byś zagadać z supportem no i też nie są to vps jak napisałeś ale może skorzystasz :)

Soyoustart.pl opiera się na ochronie od firmy ovh więc odpada.

Opublikowano

Nie rozumiem was.. Klass piszę że ovh nie , tak samo nie widzi sensu w hosteam a wy tylko nabijacie posty.. 

Opublikowano

Polecam HosTeam.pl, nie słuchaj ludzi którzy Ci mówią że MintsHost jest dobry maszyny są beznadziejne nie maja ochrony skutecznej oraz support nie miły nie bez powodu mają niskie ceny. W HosTeam Tak jak szanowny Pan dRACUZOR powiedział będziesz miał zajefajną maszynkę i będzie Ci działała bez problemów, oraz mogą Ci naskoczyć "Hakerzy" z DDOS.

Pozdrawiam pr0chu.

logo1.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...