Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ludzi na Prywata

KudgaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na serwerze OldWarrior jakiś dzień i muszę przyznać że jest to naprawdę przyzwoity server, jednak gra samemu nie jest aż taka fajna, zamierzam założyć jakiś polski klan, i będziemy sobię latać na inne kompanie :P Minimum 10 lat (Tak, Małe wymaganie), mikrofon, i żeby był ogar :D Kontakt: Steam - trampek1337 GG - 52459293 Skype - zimnymilosz (Nazwa sprzed 5 lat wybrana przez skype bo nie ogarniałem ._.)
Link do serwera : http://oldwarrior.fr/

Małe info : Jest Lightning, są designy do Golca (Diminsher, Solace itp.) są wrota a w sklepie kupić można statki, zeusa i apisa i różne AMMO.

Opublikowano

jaka firma ? :) bo z chęcią mogę zagrać :P

EIC, ale nie wiem czy czasem nie przejść do MMO, bo od zawsze byłem w MMO :D Przed chwilą też patrzyłem na inny serwer, a dokładniej darkstars, też jest spoko, ale gra tam mniej osób. Pisz na PW albo zaproś na Steamie/GG/Skype ;)

Opublikowano

ja piszę się na to tylko że ts3 lepiej :D

TS3 też może być ale jakiś inny kontakt też :D Zaproś na Skype/Steam/GG (Nie wiem czy nie będzie mój głos cię wnerwiać bo mam mutację....)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...