Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działa coś na PompaMT2?

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie koniecznie musi to byc pompamt2, mogłeś po prostu zmienić nazwę innego serva, np pandory na pompa i tam wbic :D

patch się na chat ... i porównaj na jakim serwie jest taki dung jak loch pająków ,..

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem nie gram na inych serwach, Poza tym przecież loch pająków to żadna nowość i jest on na wielu privach, jeśli masz to byś udostępnił a nie się tylko chwalisz xD

Opublikowano

Pozwolę sobie przytoczyć wcześniejszą wypowiedź innego moderatora, posty typu "Ja szukam XX", " a ja XY" będą nagradzane warnem za spam, możecie cierpliwie poczekać, aż ktoś odpowie z sensem w temacie, bo jedyne co robicie to zbędny śmietnik z tematu. ;-)

Opublikowano

2012 czy 13 działa ? 

2k12 działa.

nie koniecznie musi to byc pompamt2, mogłeś po prostu zmienić nazwę innego serva, np pandory na pompa i tam wbic :D

no pewnie tak zrobiłem dlatego w rogu jest PompaMT2 - Wprowadzenie

Opublikowano

Mam do Was pytanie co jeśli po zalogowaniu widnieje napis "posiadasz stara wersje zaktualizuj ją za pomocy patchera" Problem w tym,że mam moda dodanego na PL kompletnie nie wiem jak sobie z tym poradzić... proszę o priv jeśli ktoś potrafi sobie z tym poradzić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...