Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem gry.

okiww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem, pobrałem clienta PompaMT2, włączyłem patcher wszystko się ładnie spatchowało, patchowanie się zakończyło, klikam rozpocznij grę i przez około 1sec ładuje się kółko windows i nic się nie dzieję.

Proszę o pomoc. 

Opublikowano

Resetowałem, mam wyłączoną zaporę, pobierałem na nowo dzisiaj clienta

nw czy jest tam łatka jak jest to pobierz jak nie to przeczyść kompa albo zobacz czy wira jakiegos nie masz

Opublikowano

Ustawiłem w oknie jest tak samo, zapytałem się na ts3 typów czy wiedzą o co chodzi i oni mi napisali żeby usunąć PompeMT2 z procesów tylko że ja tam niczego takiego nie mam może wiesz o co chodzi? 

A jak nie to dam chyba sobie spokój. Polecasz jakiś inny serwer?

Opublikowano

Ustawiłem w oknie jest tak samo, zapytałem się na ts3 typów czy wiedzą o co chodzi i oni mi napisali żeby usunąć PompeMT2 z procesów tylko że ja tam niczego takiego nie mam może wiesz o co chodzi? 

A jak nie to dam chyba sobie spokój. Polecasz jakiś inny serwer?

CTRL + ALT + DELETE - Menadżer Zadań Windows - Procesy tam szukasz PompaMT2, ale wątpie, że to będzie trafne rozwiązanie. Spróbuj uruchomić w trybie zgodności. Rozwiązać problemy klikając prawym na aplikacje ( PompaMT2.exe ) .

ARIONE-MINI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...