Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co bany !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać dobrze poinformowanego człowieka który używa l# za co poleciały dokladnie bany za jakie skrypty czy wszyscy mamy teraz żyć w strachu że dostaniemy bana ? .... 

Opublikowano

volibot

sion na exploitach

zjeb spierdolony na ryj

życze raka

Opublikowano

volibot

sion na exploitach

Panie platyna kazdy exploit - ban 

volibot to nie expoit wiec bana sie nie dostanie jak juz to za afka bo czasami sie buguje

Opublikowano

Panie platyna kazdy exploit - ban 

volibot to nie expoit wiec bana sie nie dostanie jak juz to za afka bo czasami sie buguje

volibot nie ma nic do potencjalnego afka....

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Powiem tak ja używam wszystkich skryptów z humanizerem i evade legit jeśli zachowasz czujność i nie bedziesz mówił, że masz l# to jest 1%, że dostaniesz bana.

P.S Polecam pobierac loadera z głównej strony a nie gotowych paczek

668421422290643422464.png

Opublikowano

tez bana dostałem a 0 exploitów nie uzywałem ani niczego podejrzewanego grałem na samym combo z evade i uwazałem  zeby nie unikac np W kha zixa bo to podejrzane jak tak  pomiedzy unikniesz 

Opublikowano

volibot

sion na exploitach

Wezy Ja wiem ze ty jestes Hacker w metinie ale nie sprowadzaj tych swoich teorii do Lol'a Prosze Cie.

Prawdopodobnie Volibot + Logi z Explotiow jednak to sa przypuszczenia i nikt nie wie dokładnie

@KarolekNew

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Wezy Ja wiem ze ty jestes Hacker w metinie ale nie sprowadzaj tych swoich teorii do Lol'a Prosze Cie.

Prawdopodobnie Volibot + Logi z Explotiow jednak to sa przypuszczenia i nikt nie wie dokładnie

@KarolekNew

ta volibot, widocznie mnie ban ominal...

tak naprawde gowno wiecie a tylko snujecie chore domysly. nikt z was tu nie wie tak samo ja

Opublikowano

Bany poleciały głownie za exploit z katariną i sionikiem. Wiem swoje. Nie grałem miesiąc w lola bana nie mam, widocznie musieli się zająć cziterami po nowym roku (postanowienie noworoczne) :D

K2yjCFw.png

Opublikowano

ta volibot, widocznie mnie ban ominal...

tak naprawde gowno wiecie a tylko snujecie chore domysly. nikt z was tu nie wie tak samo ja

Widocznie miałaś szczęście albo goldow nie ruszali <hahahahahaha> 

90% używających Volibota dostało bana dlatego napisałem ,,Prawdopodobnie,,

Więcej informacji jest zawartych w temacie na Jo...Me 

A z tego co mi się wydaje nawet ktoś z Tego forum zacytował cały temat tu wiec wystarczyło przeczytać. 

Btw Gratulacje golda na skryptach długo sie bawiałas ?

@KarolekNew

Opublikowano

gówno prawda :D

u mnie voli bot 12 godzin chodził dziennie przed i po nowym roku

jak sie gra na legendarych clientach albo exploity to sie ma bany

Opublikowano

A z tego co mi się wydaje nawet ktoś z Tego forum zacytował cały temat tu wiec wystarczyło przeczytać. 

@KarolekNew

Mam 3 konta, wszyskie wylevelowane 7 -> 30 lvl za pomocą VoliBota i iARAMv2.lua. 0 bana.

Nic nie wiesz. Nie wiesz, jak działa VoliBot. Nie wiesz, czy w ogóle za niego można dostać bana. Nie przeglądałeś jego source, a i tak się wypowiadasz.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Mam 3 konta, wszyskie wylevelowane 7 -> 30 lvl za pomocą VoliBota i iARAMv2.lua. 0 bana.

Nic nie wiesz. Nie wiesz, jak działa VoliBot. Nie wiesz, czy w ogóle za niego można dostać bana. Nie przeglądałeś jego source, a i tak się wypowiadasz.

Czy ty potrafisz czytac ? Widze ze masz z tym problem. Napisałem 

Rozumiem ze jest wieczorna pora ale w podstawówce Cie chyba myśleć i czytac nauczyli prawada ?

Taki byleś wielki hacker Tak opowiadałeś jak to potrafisz wykryc L#/Bola a jako pierwszy dostałeś bana na wszystkie konta :)

Co do tematu dziwne z Riot milczny i każda strona z Newsami o lolu tez

Opublikowano

Rozumiem ze jest wieczorna pora ale w podstawówce Cie chyba myśleć i czytac nauczyli prawada ?

Taki byleś wielki hacker Tak opowiadałeś jak to potrafisz wykryc L#/Bola a jako pierwszy dostałeś bana na wszystkie konta :)

A czy ty potrafisz myśleć? Co za idiota napisałby na forum "tak, to przez nas dostaliście bana"? Oni na donejtach zarabiają grube $$$ i przyznanie się do błędu skończyłoby się dla nich fatalnie.

Bana dostałem na JEDNO konto, zostały mi 3.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

@KarolekNew

czlowieku zmien te czcionke i kolor

kazdy gada co innego, na pewno wierzyc mozna w Twoje slowa, ze to voli. idac tym tokiem rozumowania trzeba wierzyc kazdemu tutaj, kto mowil cokolwiek a czyja ywpowiedz byla podparta jakims tematem na L

90% dostalo. o k***a, ale zes se statystyki wyliczyl, propsuje. gadales ze wszystkimi ktorzy uzywali voliego, co nie?

dziekuje za gratulacje, buzki 

o jeszcze beke mam,c hwila

90% dostalo (co wg ciebie jest pewne) ale PRAWDOPODOBNIE dostalo. zmienny jestes  B)

Opublikowano

@KarolekNew

levelowałem z 20 kont na volibocie i sprzedałem, nikt nie poskarżył się o bana

@KarolekNew

diamondów też nie ruszali

bo wykryć L# może każdy, cebulaku. Dostal bana na jedno konto.

Cebuloza w tym dziale mnie przeraza.

Opublikowano

gówno prawda :D

u mnie voli bot 12 godzin chodził dziennie przed i po nowym roku

jak sie gra na legendarych clientach albo exploity to sie ma bany

ja gram ba Legendary clienie i bana nie mam

@ topic

Nikt nie wie za co dostaje się bany . [za haxy] jest wiele teori np.

za expoilt w baseult3

za volibota

za mklola

za całego L# bo skrypty injectuje

ale tak naprawde nikt konkretnie ci nie powie . Są tacy co dostali bana jak grali bez expolitów a ja np. na expoilcie na łezke i evadee nie dostałem

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Ja uzywałam volibota, mkjogo, żadnych exploitów i standardowe skrypty, soo. :P Unikałam także baseulta. 

I  ban jest na 2 konta, z czego na tym  drugim długoo nie grałam. 

Opublikowano

Po dłuższej analizie tej sprawy, moim zdaniem bany poleciały za #L oraz BoL'a.

Niektóre z osób używały tylko i wyłącznie zoom-hacka, a ban został nałożony.

Osobiście bałbym się używać na chwilę obecną jednego z programów, gdyż fala banów jest od kilku dni - dziś też była.

Opublikowano

Powiem wam szczerze, że nie gram w LOLa miesiąc, albo i dłużej. Na głównym koncie używałem zoom hacka, evadee i skryptu do danej postaci. Starałem się by nie dostać bana, ale dostałem :P Na innym koncie zagrałem kilka meczów twitchem, bo byłem ciekaw tego zabijania na dwa strzały, ale tam jeszcze bana nie ma. Troszkę szkoda konta, bo miałem sporo postaci i trochę godzinek przy nim spędziłem, ale z drugiej strony od jakiegoś czasu już w LOLa nie grałem i nie zamierzałem wrócić w najbliższym czasie. Trochę się zdziwiłem, że po takim czasie niegrania dostałem bana :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...