Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. konkursu 1vs1

Juri.

Konkurs WoT  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. 4 tiery czy 8 tiery?

• 4 Tier
      9
    • 8 Tier
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś robiłem temat z pytaniem jaki chcecie konkurs. Padło na 1vs1 i coś artystycznego. Nie próżnujemy, ale mamy teraz dylemat - na które tiery?

Zalety 4t:

Większy wybór sensownych czołgów,

Więcej osób weźmie udział,

Szybko można zrobić wybrany czołg.

Wady 4t:

Częściej gra się na wyższych tierach, bardziej tam liczy się skill,

@jugens22 i @kYRA. coś wymyślą (btw. pierwszy raz mają takie same zdanie na jakiś temat).

Zalety 8t:

Większość osób ma załogę (moje 5 perków na is-6 pozdrawia).

Wady 8t:

Mniejszy wybór czołgów,

Op 110 wygrywająca większość turniejów,

Nie każdy ma 8t,

RNG może wygrać bitwę za gracza (lolki klepią po 50, więc rng +/- 25% nie daje się we znaki).

Zapraszam do udziału w ankiecie, jak macie jakieś argumenty to proszę je podać, dopiszę.

Opublikowano

Bezsensownie jest grać na 4t, skilla tam nie pokażesz i większość nie ma załogi.

Na 8t mam większość czołgów pod esl, więc po co mam robić jeszcze 4t ?

110 nie jest op w rękach słabego gracza.

Wszystkie turnieje odbywają się na 8t.

Dajcie znać, bo nie wiem czy mam na szybko grindować t32

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Bezsensownie jest grać na 4t, skilla tam nie pokażesz i większość nie ma załogi.

Na 8t mam większość czołgów pod esl, więc po co mam robić jeszcze 4t ?

110 nie jest op w rękach słabego gracza.

Wszystkie turnieje odbywają się na 8t.

Dajcie znać, bo nie wiem czy mam na szybko grindować t32

Nie pokażesz skilla? To czemu ostatni turniej 1vs1 wygrałem akurat ja xD?

Są przecież też turnieje na 4t, nie pamiętasz ile Kyra golda wygrał xDDD?

Zgodzę się, w rękach słabego gracza nie, ale w rękach dobrego kosa - nie przez przypadek ESL'a tyle razy wygrano tym czołgiem.

Nie wszystkie.

35 free expa za 1 gold, wolne niech w ruch idzie, nie takie czołgi ludzie już się przechodziło xDDDD

Opublikowano

Nie pokażesz skilla? To czemu ostatni turniej 1vs1 wygrałem akurat ja xD?

Są przecież też turnieje na 4t, nie pamiętasz ile Kyra golda wygrał xDDD?

Zgodzę się, w rękach słabego gracza nie, ale w rękach dobrego kosa - nie przez przypadek ESL'a tyle razy wygrano tym czołgiem.

Nie wszystkie.

35 free expa za 1 gold, wolne niech w ruch idzie, nie takie czołgi ludzie już się przechodziło xDDDD

T29 za dobry, żeby go przechodzić :)

W ostateczności jak mi przyślą do tego czasu zaległego golda to 110 wymaksuje ;d

UggNk9.gif

Opublikowano

Nie każdy ma VIII i specjalnie nie będzie odkupywał by zagrać 10 bitew,zdobyć plakietke i sprzedać(..)Pewnie na VIII będą 4 osoby i nie będzie żadnej rywalizacji a o rysunkach nie wspomnę bo tylko 1 nagroda(...) To sensu nie będzie. Już lepiej grać na IV. Więcej osób weźmie udział

Opublikowano

Nie każdy ma VIII i specjalnie nie będzie odkupywał by zagrać 10 bitew,zdobyć plakietke i sprzedać(..)Pewnie na VIII będą 4 osoby i nie będzie żadnej rywalizacji a o rysunkach nie wspomnę bo tylko 1 nagroda(...) To sensu nie będzie. Już lepiej grać na IV. Więcej osób weźmie udział

Każdy normalny gracz ma 8t pod kompanie itp.

UggNk9.gif

Opublikowano

Jednak zmieniam zdanie, bo wątpię, by dużo osób brało udział w konkursie na 8t. Nie każdy ma załogi i czołgi jak Ty @jugens22 , a chodzi tu głównie o zabawę, wiec jestem za IVt.

Opublikowano

Oczywiście tier 8. na 4 tierze skill nie ma żadnego znaczenia. wszystko wchodzi na auto aimie... zajedziesz kogoś od tyłu zanim on się obróci to już go zfarmisz a na 8 przyjmiesz 1 strzał i się obrócisz (chodzi o to, że na 4 tierze jeden czołg ma drugi na 5 hitów i na 8 też... z tym, że 8 strzelają co 9 sekund a 4 co 3 sekundy... nie czepiajcie się liczb bo to tylko taki przykład). na 8 czasami jakiś ding się zdarzy a na 4 nie ma takiej możliwości :) 110 op??? :D :D :D Kto gra 110 1v1 :P tylko is3 i t32. 110 sides crapa nie zrobisz bo bok papier. Na wieże nie pograsz bo słaba depresja i łapie wszystko w wieże. 8 tier nie każdy posiada? 100% graczy którzy nadają się do wzięcia udziału w tym turnieju (zieloni+) mają 8 tier a myślę, że 4 tier ma max 10% takich osób. Nikt nie będzie maxował 4 tieru, załoga moduły itp. na jakiś śmieszny konkurs.

Opublikowano

Obie strony mają trochę racji, argument o braku czołgów trochę nijaki, bo 6 osób zagłosowało na 8t, 2 na pewno się znajdą. Temat zamykam dziś o 21, do tego czasu ankieta trwa.

Opublikowano

Jakie kompanie? Nie każdy gra "kompanie" czy kampanie

Każdy kto jest w normalnym klanie ma 8t ..

@oOlewyOo

110 ma bardzo dobre działo, bardzo dobry pancerz i mobilność, jeżeli ktoś potrafi nią grać to może daleko zajść.

Ale op nie jest, każdy czołg jest dobry na daną mapę ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Każdy kto jest w normalnym klanie ma 8t ..

@oOlewyOo

110 ma bardzo dobre działo, bardzo dobry pancerz i mobilność, jeżeli ktoś potrafi nią grać to może daleko zajść.

Ale op nie jest, każdy czołg jest dobry na daną mapę ;)

On dąży do Xt i sprzedał is-3, aby zakupić is-8.

Opublikowano

Nie mój problem, czasami trzeba pomyśleć :)

Sam zostawiłem is-3, bo miałem go jeszcze przed nerfem o którym nikt nie pamięta (ta wieża <3).

Aktualnie jest po 7 głosów, zobaczymy czy do 21 się to zmieni.

Opublikowano

Albo zmieniam zdanie... Grajmy na 4... Zapomniałem o moim Luchsie... każdą 4 ściąga na magazynek w 2 sekundy (no dobra czasami matildzie zostanie z 10 hp to wtedy uciekamy 60 km/h i wracamy przeładowani dobić)... także easy win... :D No chyba, że ktoś też weźmie luchsa to wtedy kto pierwszy zacznie strzelać :D Do tego zapie***** jak głupi... :D "Na 4 nie ma op czołgów" :D :D :D "Większy wybór sensownych czołgów" hehe tylko Luchs na 4 jest sensowny :P

Opublikowano

W sumie jak mi gold przyjdzie z esla, to dam załogę z leosia na luchsa.

Btw, poszukuję ogarniętego gracza wn8 powyżej 1600 na turniej easy 8 z czołgami między innymi 50 100, is3, 13 90, t32.

Reszta pod pw :)

kurde mogłem nie mówić nic o Luchsu... gdybym tylko ja nim grał to bym na pewno wygrał a tak to rng/fart/refleks (kto pierwszy zacznie strzelać) wygra :D

Opublikowano

Przewagą 1 głosu wygrał tier 8. Zapisy wystartują gdy nasz najlepszy forumowy technik wreszcie wprowadzi wieelkie zmiany w dziale :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...