Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona pod twój serwera

Klaas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiele serwerów nie ma strony, a ta może się komuś przydać jest to darmowy design, więc co w niej takiego fajnego?

1. podpiąłem do niej status serwera.

2. Ładnie wygląda.

3. Prosta w edycji.

4. Bez zbędnego syfu.

Dlaczego wstawiam?

Miała to byś strona pod mój serwera, ale nie miałem czasu aby dopisać statusu administracji i mi się raczej nie przyda.

Edycja:

W pliku index.php u góry masz dane :

<?php
$ts3_ip = 'twój adres';
$ts3_queryport = 10011;
$ts3_port = 9987;
require("ts3admin.class.php");
$tsAdmin = new ts3admin($ts3_ip, $ts3_queryport);
?>

Edytujesz pod swój serwer i wszystko działa.

Dodatkowo aby meile przychodził na twojego wejdź w plik

sendthedata.php

22 linijka:

$to_address = '[email protected]';

wpisujemy twojego meila.

23 linijka:

$subject = 'Data submitted';

wpisujemy temat naszego meila.

DL:

http://www75.zippyshare.com/v/sSl4qG4g/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5a7d22508decef2c4d0c6a2f43aa31f9872e49633b7316508441752294496a52/analysis/1420992313/

Wygląd:

http://tsforall.pl/katalog/strona_mpc/

Hasło:

mpc

Jak będą jakieś problemy piszcie :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

No fajnie.

Jesteś szmatą,że zajebaleś mój caly projekt.. Tylko k***a kopiować cudze pomysły ...

Xen-TS.pl = cala strona zajebana(chodzi o projekt pod ts3)

Opublikowano

No fajnie.

Jesteś szmatą,że zajebaleś mój caly projekt.. Tylko k***a kopiować cudze pomysły ...

Kolego, nikt tutaj nie ma zamiaru niczego kopiować strona była za darmo do pobrania mam ją od dłuższego czasu.

Opublikowano

K***a nie chodzu tu o strone.. tykmo zawartosc jej. Zajebales moją treść ze strony!

Jaką treść?

Status serwera?

Proszę Cię, daj sobie spokój czy tylko ty musisz mieć taką koncepcję na strone?

Opublikowano

Czy któryś Moderator, np. @554461402688252517908.png Norczan może zaaplikować koledze Rokatowi perma na tym forum? Pokazał że jest dzieckiem i wyzywa, bluźni, a co najważniejsze w postach publikuje groźby, które są niezgodne z polskim KK jak i regulaminem tego forum.

Odnośnie tematu z chęcią zerknę i ocenię.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Mam problem z tym

sAYTrsQ.png

nie pokazuje liczb.

Wkleilem wszystko przez ftp i zmieniłem w index.php IP, query IP i port sa domyslne.

Zgłoś się do mnie na gg 35694104.

Czy któryś Moderator, np. @554461402688252517908.png Norczan może zaaplikować koledze Rokatowi perma na tym forum? Pokazał że jest dzieckiem i wyzywa, bluźni, a co najważniejsze w postach publikuje groźby, które są niezgodne z polskim KK jak i regulaminem tego forum.

Masz w pełni rację już mnie nurtuję jego zachowanie, ale najwidoczniej za byle co dają permy, a za coś sensownego nie da rady :)

Opublikowano

Masz w pełni rację już mnie nurtuję jego zachowanie, ale najwidoczniej za byle co dają permy, a za coś sensownego nie da rady :)

Już administracja się tym zajęła :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1352187-perm-anty-ddos-%D1%8F%D0%BEk%D0%B0%D1%82/

http://www.mpcforum.pl/topic/1351983-7-dni-%D1%8F%D0%BEk%D0%B0%D1%82/

Spokojnie, czuwamy! :)

Strona naprawdę fajnie się prezentuję, polecam każdemu. ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam problem z tym

sAYTrsQ.png

nie pokazuje liczb.

Wkleilem wszystko przez ftp i zmieniłem w index.php IP, query IP i port sa domyslne.

Czy któryś Moderator, np. @Norczan może zaaplikować koledze Rokatowi perma na tym forum? Pokazał że jest dzieckiem i wyzywa, bluźni, a co najważniejsze w postach publikuje groźby, które są niezgodne z polskim KK jak i regulaminem tego forum.

Jak to naprawić z brakiem danych o serwerze ;>

lubie-to-png.png

Opublikowano

Mam problem z tym

sAYTrsQ.png

nie pokazuje liczb.

Czy któryś Moderator, np. @Norczan może zaaplikować koledze Rokatowi perma na tym forum? Pokazał że jest dzieckiem i wyzywa, bluźni, a co najważniejsze w postach publikuje groźby, które są niezgodne z polskim KK jak i regulaminem tego forum.

Masz zablokowany port query ?

Strona na tej samem maszynie co ts3 ?

Opublikowano

Mam problem z tym

sAYTrsQ.png

nie pokazuje liczb.

Masz zablokowany port query ?

Strona na tej samem maszynie co ts3 ?

Dobra już działa ;)

lubie-to-png.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie moze mi ktos wytlumaczyc na pv co nalezy zrobic aby strona dziala itd ?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...