Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC BAN - Gra na serwerach przez programy?

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak np. te wszystkie sporty, ESLe... Chodzi mi o to, że jakiś serwer ma swojego antycheata i nie używa VACa a najlepiej byłoby grać przez program... Dostałem VACa za nic na 2 koncie! -.-

Opublikowano

VAC = kup nowe konto :) 0 grania jedynie boty .

A co do bana na 2 konto po prostu te same IP vac to zobaczyło że miałeś tam cs'a i zablokowało ci 2 konta .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ja p******e... Pierdoleni oszuści... -.- Przecież nie mogą tak zrobić... Nawet nie chcę GTA V teraz na steama kupować... bo k***a mi zbanują kolejne konto... -.-

Opublikowano

Ja p******e... Pierdoleni oszuści... -.- Przecież nie mogą tak zrobić... Nawet nie chcę GTA V teraz na steama kupować... bo k***a mi zbanują kolejne konto... -.-

Przecież Vaca masz tylko na CS:GO.

Opublikowano

VAC = kup nowe konto :) 0 grania jedynie boty .

A co do bana na 2 konto po prostu te same IP vac to zobaczyło że miałeś tam cs'a i zablokowało ci 2 konta .

Nie mogą tak zbanować drugiego konta.

Opublikowano

Owszem mogą .

Kolega naso ( poznałem na mm ) dostał bana na smurfie bo chciał się pobawić cheatami i dostał także na 2 konto główne a nie grał tam na cheatach .

Jak miał na 2 kontach takie same nicki to trudno się zdziwić że dostał na 2 konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...